Promoplaatjes Ice Age: Continental Drift

Een blik op de verse personages en hun stemacteurs.

Ice Age: Continental Drift is het nieuwe vervolg op de prehistorische komedie van Blue Sky Studios. De regie is in handen van Steve Martino en Mike Thurmeier. In de vierde animatiefilm maken de bekende dieren kennis met een heleboel nieuwe karakters, waaronder een bonte groep piraten die het ruime sop onveilig maken met hun boot van ijs.

De onderstaande plaatjes bieden alvast een mooi overzicht van de personages uit de animatiefilm. Onder de veteranen vinden we Ray Romano (Manny), Queen Latifah (Ellie), Denis Leary (Diego), John Leguizamo (Sid), Sean William Scott (Crash) en Josh Peck (Eddie).

Keke Palmer vertolkt de rol van Peaches, de dochter van Manny en Ellie. Wanda Sykes speelt Granny, de excentrieke grootmoeder van luiaard Sid. Jennifer Lopez leent haar stem aan Shira, een sabeltandtijger die het hart van soortgenoot Diego doet smelten.

Ook de zeerovers hebben bekende stemmen. Nick Frost is Flynn, een zeeolifant die er niet bepaald slim uitziet. Aziz Ansari kruipt in de huid van Squint, een stoer, prehistorisch konijn. Peter Dinklage vervangt Jeremy Renner als de orang-oetan Gutt, een zelfverklaarde zeekapitein. De overige piraten worden ingesproken door Alain Chabat (Silas) en Rebel Wilson (Raz).

Je kunt de piraten al in actie zien in dit leuke fragment met Scrat. Ice Age 4 (in 3D) wordt in Nederland en België verwacht op 4 juli 2012. Meer info vind je in onze vorige berichten. Als bonus krijg je helemaal onderaan in dit bericht nog drie plaatjes met Scrat.

Promotieplaatjes met nieuwe piraten (klik voor hogere resolutie)

(Via USAToday, HeyUGuys en Filmspoons)

Lees ook:Nieuwe stemmen voor Ice Age 4
Lees ook:Merkwaardige poster voor Ice Age 4
Lees ook:Meer nieuwe stemmen voor Ice Age 4
Lees ook:Nog een nieuwe Ice Age-film
Lees ook:Korte animatiefilm: Scrat’s Continental Crack-Up Part 2

3 reacties op “Promoplaatjes Ice Age: Continental Drift

  1. Locall

    alweer een nieuw deel?

      /   Beantwoorden  / 
  2. poppie

    ik kijk er naar uit maar ik hoop dat dit de laatste is

      /   Beantwoorden  / 
  3. TAZ

    ik ben benieuwd.
    ik hoop dat er weer net zoveel humor in zit als in de vorige delen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.