Nog een nieuwe Ice Age-film

Een vijfde animatiefilm staat op Fox’ bioscoopagenda.

20th Century Fox, distributeur en eigenaar van animatiehuis Blue Sky Studios, heeft een datum geprikt voor een nieuwe prent uit de Ice Age-saga.

Wie de regisseur wordt of waar het verhaal over gaat, is nog niet bekend. Verwacht wordt dat de film een nieuw avontuur brengt voor de bekende dieren zoals Scrat, Sid, Manny, Ellie, Peaches, Crash, Eddie, Granny, Diego en Shira.

Wereldwijd brachten de vorige vier Ice Age-films meer dan twee miljard euro op in de bioscoop. Ice Age 5 wordt in Amerika verwacht op 15 juli 2016.

Die datum was eerder gereserveerd voor Anubis, de verfilming van een kinderboek over een jongen die in een mummie verandert om zijn vervloekte vader uit de dodenwereld te redden. De releasedatum van die griezelige prent is verschoven naar 23 maart 2018.

(Via BOM – Plaatjes uit Ice Age 4)

Lees ook:Minions verschuiven naar 2015
Lees ook:DreamWorks maakt Kung Fu Panda 3
Lees ook:Meer Despicable Mini-Movies
Lees ook:Fox plant Anubis-film
Lees ook:Een heleboel nieuwe kortfilms voor Disney/Pixar

2 reacties op “Nog een nieuwe Ice Age-film

 1. TAZ

  ik dacht deel 4 de laatste zou zijn maar dat is dus niet zo.
  ik ben benieuwd wat dit deel ons voor leuks gaat brengen.
  blue sky komt volgend jaar al met rio 2 en misschien ook nog wel met een sequel voor de film epic waarschijnlijk.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Eline

  Dit meen je niet… Het is duidelijk dat ze geen film meer hadden voor 2016 en dan gooien ze maar snel een vijfde Ice Age film in het circuit. Het is al vaker bewezen dat de verhaallijnen repetitief zijn en nogal snel in elkaar worden gestoken. Aan de animatie hebben ze ook al minder werk, want de fundamentele basis is al 4 keer gelegd. Veel van de animatie kunnen ze dus hergebruiken. Het zal hun geldreserves wel aanvullen, maar hun artistiek niveau gaat weer een stapje naar beneden. Spijtig. Films zoals Rio en Epic hebben al bewezen dat het niveau van de studio veel hoger kan liggen…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.