Mark Wahlberg heeft een vieze Teddy Bear

Als alles goed gaat, speelt acteur Mark Wahlberg een rol in Teddy Bear, een volwassen film over een man en zijn levende teddybeer (met een alcoholprobleem).

In april raakte bekend dat Seth MacFarlane zijn eerste bioscoopfilm zou regisseren. Het brein achter de tekenfilmseries American Dad, Family Guy en de spin-off The Cleveland Show, maakt zijn overstap naar het witte doek met Teddy Bear. In die film, die voorheen Ted heette, heeft Mark Walhberg nu een rol versierd (al moet er nog wat onderhandeld worden).

De Amerikaanse acteur speelt een man die als kind wenste dat zijn teddybeer tot leven kon komen… iets wat ook echt gebeurde. Ondertussen is hij volwassen en is de beer nog steeds zijn beste vriend, maar helaas heeft de knuffel totaal geen gevoel voor verantwoordelijkheid, zuipt hij zichzelf te pletter en is hij een luiaard van de ergste soort. Dat zorgt voor problemen, want de man wil een serieuze relatie beginnen met zijn vriendin.

Seth MacFarlane spreekt de stem in van de beer, die met de computer wordt geanimeerd. De film heeft een behoorlijk groot budget (65 miljoen dollar) en het script werd geschreven door MacFarlane en twee Family Guy-schrijvers Alec Sulkin en Wellesley Wild. Die gingen nog een stapje verder dan in de tekenfilms, want naar verluidt doen ook een racistische homo en een antisemitische jood mee. En oh ja, een vrouw die graag praat over mannen die hun aars scheren. Een echte film voor volwassenen dus.

(Via Deadline en SlashFilm – Omdat er nog geen afbeeldingen van de film beschikbaar zijn, komt de eerste beer uit Family Guy, de tweede uit de game Naughty Bear)

Lees ook:Teddy Bear gebruikt motion capture
Lees ook:Giovanni Ribisi is geobsedeerd door teddybeer
Lees ook:Eerste poster voor MacFarlane’s TED
Lees ook:Jonah Hill houdt van volwassen worsten
Lees ook:Onfatsoenlijke trailer voor Ted (18+)

2 reacties op “Mark Wahlberg heeft een vieze Teddy Bear

  1. kenny

    nice =)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.