Meer beelden uit Dragon 2

Nieuwe promotieclips voor DreamWorks’ tweede drakenfilm.

Dit jaar verschijnt het langverwachte vervolg op DreamWorks Animations succesfilm How to Train Your Dragon (2010). De film speelt zich vijf jaar later af en wordt opnieuw geregisseerd door Dean DeBlois.

Wanneer de onafscheidelijke vrienden Hiccup en zijn draak Toothless tijdens een van hun verkenningsvluchten een geheime ijsgrot ontdekken die honderden wilde draken en een geheimzinnige Dragon Rider herbergt, belanden ze in het midden van een strijd om de vrede te bewaren. De twee moeten opkomen voor waar ze in geloven, want alleen samen hebben ze de kracht om de toekomst te veranderen voor zowel mensen als draken.

Naast de trailers en vele clips zijn ondertussen enkele nieuwe promotievideo’s opgedoken waarin de regisseur en de stemacteurs iets meer over de personages vertellen. Ook werd een vers fragment onthuld waarin Hiccup de ‘drakentempel’ van Valka ontdekt.

Het avontuur wordt in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht op 2 juli 2014.

Clip Dragon Sanctuary

Featurettes

(Via Moviefone en DreamWorks)

Lees ook:Nieuwe Dragon-clips
Lees ook:Nieuwe clip Dragon 2
Lees ook:Intro Dragon 2 online
Lees ook:Trailer tweede Dragon-film
Lees ook:Nieuwe Dragon-plaatjes

Eén reactie op “Meer beelden uit Dragon 2

  1. TAZ

    nog meer hele mooie clips

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.