Nieuwe plaatjes uit The Rabbi’s Cat

Een verzameling verse afbeeldingen uit The Rabbi’s Cat, de nieuwe tekenfilm die gebaseerd is op de gelijknamige stripreeks over een bijzondere kat.

Le Chat du Rabbin (De Kat van de Rabbijn) is een tekenfilm die gebaseerd is op de bekende stripreeks van Joann Sfar. Hij zal de prent ook zelf regisseren. Opmerkelijk is dat tekenfilm nu ook een 3D-release krijgt.

Het verhaal draait om een Joods gezin: een rabbijn, zijn knappe dochter en een kat die een papegaai opat en kan praten. Helaas, want het dier doet niets liever dan liegen… De strips zijn een unieke mengeling van religie en filosofie, overgoten met de nodige humor. Iets wat zich binnenkort hopelijk ook goed naar het bioscoopscherm laat vertalen.

De Franse releasedatum – die al meerdere keren werd opgeschoven – staat voorlopig op 1 juni 2011. Of en wanneer de tekenfilm in Nederland en België verschijnt, is nog niet bekend. Meer informatie en afbeeldingen uit de tekenfilm vind je in onze vorige berichten.

Nieuwe afbeeldingen uit The Rabbi’s Cat (klik voor hoge resolutie)

(Via Catsuka)

Lees ook:Poster en afbeeldingen uit The Rabbi’s Cat
Lees ook:Kuifje in nieuwe trailer voor The Rabbi’s Cat
Lees ook:Eerste trailer voor The Rabbi’s Cat
Lees ook:Knappe afbeeldingen uit The Rabbi’s Cat
Lees ook:Posters en artwork voor The Rabbi’s Cat

Eén reactie op “Nieuwe plaatjes uit The Rabbi’s Cat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.