Teaserposter voor Gus

Een komische animatiefilm over een onhandige trekvogel.

Wanneer het tijd is voor alle vogels om naar warmere oorden te trekken, raakt gids Darius dodelijk gewond door een hongerige kat. Omdat niemand van zijn vrienden in de buurt is, kan hij niet anders dan de reisplannen uitleggen aan de eerste de beste vogel die hij ziet. Helaas is dat Gus, een excentrieke vogel die wel dolenthousiast is over de grote oversteek, maar eigenlijk geen flauw idee heeft van wat er allemaal komt kijken bij deze gevaarlijke tocht.

Zoals we eerder schreven, wordt Gus de eerste avondvullende animatiefilm van de Franse studio TeamTO, in coproductie met distributeur/producent Haut et Court. De regie is in handen van Dominique Monféry (regisseur van Eleanor’s Secret) en het script is van Antoine Barraud.

De visuele stijl van de animatiefilm werd ontworpen door de talentvolle Benjamin Renner, die met zijn korte film A Mouse’s Tale de prestigieuze Cartoon d’Or won in 2008.

De nieuwe prent (in 3D) wordt in het najaar van 2014 in de Franse zalen verwacht. Twee korte voorsmaakjes van de animatiefilm vind je in ons vorige bericht.

(Via Animafilms – Klik op de poster voor hogere resolutie)

Lees ook:TeamTO laat animatiefilm Gus opstijgen
Lees ook:Eerste plaatjes Gus
Lees ook:Trailer Gus
Lees ook:Eerste glimp Red Turtle
Lees ook:Sony Animation slaat fantasievolle weg in

Eén reactie op “Teaserposter voor Gus

  1. Roel

    Van deze film heb ik nog nooit gehoord, maar kan wel wat worden denk ik. Wel vraag ik me af wat de stereoscopie gaat toevoegen met deze animatiestijl.
    Maar waarom is de titel niet gewoon Occo Kochoï gebleven? Dat klinkt naar mijn mening wat origineler. Wathever, we zien wel, maar ik word er nog niet helemáál warm van.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.