Animaties voor horrorfilmcollectie

Idiots & Angels

Onder meer Bill Plympton maakt een animatie voor The ABCs of Death 2.

T is for ToiletThe ABCs of Death (2012) is een horrorfilm die bestaat uit een verzameling van 26 korte films, een voor elke letter van het alfabet. Twee letters kregen een geanimeerd filmpje.

Anders Morgenthaler maakte K is for Klutz, een tekenfilm over een vrouw die worstelt met een levende drol die ze net heeft uitgepoept. Voor de letter t werd een wedstrijd georganiseerd en die werd gewonnen door Lee Hardcastle. Hij boetseerde T is for Toilet, een extreem bloederige stop-motionfilm over een bange jongen die niet langer op het potje mag (onderaan in dit bericht te bekijken).

ABCOp het Filmfestival van Cannes werd deze week bekendgemaakt dat er wordt gewerkt aan The ABCs of Death 2. De vervolgfilm zal opnieuw uit een collectie uiteenlopende korte films bestaan.

Uit de (nog onvolledige) lijst met namen van de betrokken filmmakers is af te leiden dat het nieuwe project twee (of meer) korte animatiefilms zal bevatten.

Zo werken de Oscargenomineerde animator Bill Plympton (Guard Dog, The Cow Who Wanted to Be a Hamburger, Idiots & Angels) en de BAFTA-genomineerde animator Robert Morgan (Bobby Yeah) allebei aan een griezelige creatie in hun eigen stijl. Details over de films zijn er op dit moment nog niet.

Het resultaat wordt in 2014 verwacht.

Korte film T is for Toilet

(Via Twitch – Afbeeldingen uit Idiots & Angels en T is for Toilet)

Lees ook:Intro ABCs of Death 2
Lees ook:Wheatley wil Megaevilmotherfuckers
Lees ook:Plympton-film opent HAFF
Lees ook:Win tickets voor Cheatin’ op Anima
Lees ook:Trailer Cheatin’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.