Win tickets voor Cheatin’ op Anima

Ga gratis naar de nieuwe tekenfilm van Bill Plympton.

Anima, het grootste animatiefestival van België, gaat dit jaar door van 28 februari tot en met 9 maart 2014 in Brussel. Behalve een overvloed aan animatiefilms (ruim 15 avondvullende en meer dan 140 korte films) biedt het festival ook heel wat andere interessante activiteiten rond het medium (o.a. workshops, masterclass, tentoonstelling, making-of).

De Oscargenomineerde regisseur en animator Bill Plympton (Idiots & Angels, Guard Dog, The Cow Who Wanted to Be a Hamburger, Your Face) geeft op het festival een masterclass over zijn animatiewerk en komt ook zijn nieuwste tekenfilm Cheatin’ voorstellen.

Het verhaal draait om Jake en Ella. Wanneer de twee elkaar ontmoeten in de botsautootjes, slaat de vonk meteen over. Ze worden het dolverliefdste koppel uit de geschiedenis van de romantiek, tot een andere vrouw een wig tussen hen drijft. Jaloersheid en twijfel maken zich over de twee meester. Met de hulp van een goochelaar en zijn verboden ‘soul machine’ kruipt Ella in de huid van Jakes minnaressen. Op die manier wil ze een einde te maken aan het bedrog en probeert ze hun relatie te redden.

Wij mogen tien duotickets weggeven voor de voorstelling van Cheatin’ op zaterdag 1 maart 2014 om 19.30u in Flagey, Brussel. (Niet geschikt voor kleine kinderen: de volwassen prent kreeg van het festival het label 16+.)

Wat moet je doen om een ticket te winnen? Niets meer dan een e-mail sturen naar ons adres ([email protected]), onder vermelding van Cheatin’. Vergeet ook niet je naam toe te voegen. Het lot beslist nadien wie de tickets krijgt. Deelnemen kan tot en met 24 februari 2014, de winnaars worden gecontacteerd op dinsdag 25 februari 2014.

Update: De wedstrijd is afgelopen en de tien winnaars kregen een e-mail met meer details over hun vrijkaartjes voor de tekenfilm Cheatin’.

Trailer Cheatin’

Lees ook:Trailer Cheatin’
Lees ook:Plympton-film opent HAFF
Lees ook:Win tickets voor Wolf Children op Anima
Lees ook:Wat je niet mag missen van Anima
Lees ook:Win kaartjes voor het Holland Animation Film Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.