Korte animatiefilm: My Last Day (18+)

Religieuze horror in animevorm. De regisseur van Mulan en de studio achter Tekkon Kinkreet maakten een tekenfilmpje over het bloederige einde van Jezus.

My Last Day verhaalt de laatste dag uit het leven van Jezus Christus. Door de ogen van een veroordeelde moordenaar wordt de bijzonder gruwelijke lijdensweg weergegeven. Van zweepslag tot kruisiging, inclusief verrijzenis als happy ending. Het spreekt voor zich zelf dat de onderstaande animatie niet voor gevoelige zielen is.

Opmerkelijk is dat het tekenfilmpje – in opdracht van Campus Crusade For Christ – werd geschreven door Barry Cook (regisseur van Walt Disneys Mulan, nu bezig aan Arthur Christmas voor Aardman) en werd geanimeerd door Studio 4°C, een bekende Japanse animatiestudio (die nu druk aan de nieuwe ThunderCats-serie werkt).

Mogelijk is dit nog maar het begin van een hele reeks Jezus-filmpjes die ervoor moeten zorgen om nieuwe christelijke volgelingen te kweken. Over volgelingen gesproken, je kan Animatieblog altijd volgen via Twitter. Niet voor het allerlaatste bijbelnieuws, maar we hebben genoeg andere fantasievolle verhaaltjes.

Korte animatiefilm My Last Day (2011)

(Via ANN)

Lees ook:Tien minuten uit nieuwe ThunderCats-serie
Lees ook:Fox brengt lieve stier naar de bioscoop
Lees ook:Uitgebreide trailer voor nieuwe ThunderCats
Lees ook:Korte animatiefilm: Sidewalk Scribble
Lees ook:Poster Get a Horse

Eén reactie op “Korte animatiefilm: My Last Day (18+)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.