Aftellen voor trailer Toy Story 1 en 2 in 3D

In oktober komen Disney en Pixar naar buiten met de eerste twee Toy Story-films. Wat is daar zo bijzonder aan? Beide animatiefilms werden grondig onder handen genomen met de laatste nieuwe technologie en in een 3D-jasje gestoken.

2 oktober 2009, dan barst in Amerika de bom voor alle fans van Toy Story. In een slimme zet om het publiek warm te maken voor de derde Toy Story die in de zomer van 2010 verschijnt, brengt Disney/Pixar de eerste twee films terug naar de bioscoop. Dat gebeurt uiteraard niet zomaar, nee, voor de prijs van een ticket kan je beide films bekijken… in 3D. Tien jaar na het succes van animatiefilms, werden Toy Story en Toy Story 2 voor deze gelegenheid in een nieuw 3D-jasje gestoken.

Op de website van Disney telt een klokje de dagen, uren en minuten af tot de release van de dubbelfilm. Onder het klokje staat ook dat op 28 juli de nieuwe trailer voor de verschijnt. Het aftellen kan beginnen. Op een teaserposter is een van de groene aliens alvast onder de indruk van de 3D-beelden.

De belangrijkste vraag is of deze speciale editie ook de Belgische en Nederlandse bioscopen aandoet. Wij houden in ieder geval onze vingers gekruist. Anders moeten we in september misschien toch maar naar het Filmfestival van Venetië, waar de dubbelfilm voor het eerst wordt vertoond. Animatiestudio Pixar zal er ook een Gouden Leeuw in ontvangst mogen nemen voor haar prestaties.

(Via Collider)

Lees ook:Nieuwe spotjes en teaserposters voor Toy Story 1 en 2
Lees ook:Toy Story 1 en 2 in 3D nu in de bioscoop
Lees ook:Ga met je vrienden gratis naar Toy Story 1 en 2 in 3D!
Lees ook:Toy Story-promotiefilmpjes en -nieuwtjes
Lees ook:Winnaars van de Toy Story-vrijkaartjes

0 reacties op “Aftellen voor trailer Toy Story 1 en 2 in 3D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.