Nieuwe trailer voor Titeuf: The Film

Bekijk de nieuwe trailer voor de tekenfilm rond de bekende stripheld Titeuf.

Titeuf, het gekuifde hoofdpersonage uit de gelijknamige strips, verschijnt binnenkort voor het eerst in de bioscoop. In Titeuf: The Film, die ook in 3D verschijnt, doet de blonde tiener er alles aan om een uitnodiging te krijgen voor het verjaardagsfeestje van de populaire Nadia. De handgetekende animatiefilm wordt geregisseerd door Zep, de Zwitserse striptekenaar en geestelijke vader van Titeuf.

Het spijtige aan deze trailer is dat ie, net als de eerste teaser, weer iets te veel de nadruk legt op het ranzige. Daarmee bedoel ik de liters slijm, speeksel en snot die over het scherm blubberen. Niet iets waarmee je mij naar de bioscoop lokt (al helemaal niet in 3D). Bovendien kan ik me niet herinneren dat dit in de strips vroeger ook zo was. In een vorig persbericht stond nochtans dat de film zich ook tot volwassenen richt. Als dat nog steeds zo is, dan geven de eerste voorsmaakjes alvast een aardig vertekend beeld.

Meer informatie, de vorige teaser en een verzameling afbeeldingen in hoge resolutie, vind je allemaal in onze vorige berichten over de tekenfilm.

Nieuwe trailer voor Titeuf: The Film

(Via Animafilms)

Lees ook:Reusachtige afbeeldingen uit Titeuf: The Film
Lees ook:Leuke teaser voor Titeuf: The Film
Lees ook:Tweede teaser-trailer Roadside Romeo
Lees ook:Poster en afbeeldingen uit The Rabbi’s Cat
Lees ook:Nieuwe plaatjes uit The Rabbi’s Cat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.