Knappe clip uit Friends: Naki from Monster Island

Omdat iedereen wil rijden op de rug van een groot monster. Ja, toch?

Friends: Naki from Monster Island is een nieuwe, Japanse animatiefilm die visueel veel dichter aanleunt bij het westen dan bij de traditionele tekenstijl van de meeste animatiefilms uit Japan. De film mengt eigentijdse 3D-animatie met fantasievolle elementen uit het lands cultuur: een wereld vol bizarre monsters. Friends wordt nu al het Japanse antwoord op Pixars Monsters Inc genoemd.

Het verhaal speelt zich af op een mysterieus eiland dat bevolkt wordt door vreemde monsters. Volgens de legende zijn het bloeddorstige wezens, maar in werkelijkheid zijn de monsters net zo bang van mensen. Alles verandert wanneer de monsters Naki en Gunjo een mensenkind vinden.

Hopelijk belandt deze prent ook in Europa. De onderstaande animatie, waarin het kind een ritje maakt op de rug van het monster, hoeft wat mij betreft niet onder te doen voor producties van grotere en rijkere Hollywoodstudio’s.

De 3D-animatiefilm wordt in de Japanse bioscopen verwacht in december 2011. Een uitgebreidere trailer voor de komische monsterfilm vind je in dit bericht.

Nieuwe clip uit Friends: Naki from Monster Island

(Via Twitch)

Lees ook:Nieuwe teaser voor Friends: Naki from Monster Island
Lees ook:Leuke trailer voor Friends: Naki from Monster Island
Lees ook:Giovanni’s Island
Lees ook:Beklemmende trailer voor Dead Island
Lees ook:Nieuwe trailer en spotjes Monsters University

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.