Trailer 2 voor Korra: Book Two

Een nieuwe blik op Nickelodeons populaire tekenfilmserie.

The Legend of Korra is het geslaagde vervolg op de tekenfilmserie Avatar: The Last Airbender. Het verhaal speelt zich zeventig jaar later af en draait om de zeventienjarige Korra, een dappere en strijdlustige meid van de waterstam. Zij is de nieuwe Avatar, iemand die alle natuurelementen kan beheersen.

De avonturen van Book Two: Spirits spelen zich zes maanden af na de gebeurtenissen uit Book One: Air en beginnen wanneer de echte wereld en de spirituele wereld samenvloeien.

Vrijdag 13 september 2013 starten in Amerika de nieuwe afleveringen op Nickelodeon, dus gaf de studio een nieuwe trailer vrij met verse fragmenten uit de animatieserie. Je kunt het voorsmaakje onderaan in dit bericht bekijken.

De video werpt (vanaf 00:48) ook een blik op Wan, de allereerste avatar zo’n 10.000 jaar voor Korra. De jonge avonturier en zijn kat/hert-achtig dier Mula krijgen een miniverhaal van twee afleveringen binnen de serie. Zoals je in de trailer (en het onderstaande plaatje) kunt zien, wordt daarvoor een iets andere tekenstijl gebruikt die geïnspireerd is op traditionele Oost-Aziatische inktschilderijen en houtsnijkunst.

Trailer 2 voor The Legend of Korra – Book 2: Spirits

(Via KorraNation)

Lees ook:Trailer voor Korra: Book 2
Lees ook:Sneak peek Korra: Book Two
Lees ook:Verse blik op nieuwe Korra-afleveringen
Lees ook:Nieuwe trailer voor The Legend of Korra
Lees ook:Tweede Korra-seizoen aangekondigd

Eén reactie op “Trailer 2 voor Korra: Book Two

  1. TAZ

    hele mooie trailer

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.