Nieuwe beelden Maleficent

Maleficent

Meer ongeziene fragmenten uit Disneys sprookjesfilm.

MaleficentWalt Disney brengt dit jaar Maleficent uit, een bioscoopfilm over de gemene tovenares uit Sleeping Beauty. De nieuwe prent is het regiedebuut van de Oscarwinnende visual-effectsmaker Robert Stromberg (Alice in Wonderland, Avatar, Life of Pi, The Hunger Games) en bevat flink wat computeranimatie.

De film vertelt het Doornroosje-sprookje uit het standpunt van Maleficent (Malafide). Het verhaal laat zien hoe ze als jonge vrouw opgroeide in een prachtig koninkrijk, maar na verraad een grote haat voor het koningshuis koestert en prinses Aurora vervloekt.

De onderstaande ‘dream trailer’ onthult nieuwe beelden uit de film en geeft een voorsmaakje van het liedje Once Upon a Dream, ingezongen door Lana Del Rey.

Actrice Angelina Jolie kruipt in de huid van Maleficent en Aurora wordt vertolkt door Elle Fanning. Het resultaat draait vanaf 28 mei 2014 in de Belgische bioscopen en vanaf 29 mei 2014 in de Nederlandse zalen.

Maleficent – Dream Trailer

Lees ook:Nieuwe blik op Maleficent
Lees ook:Verse Maleficent-trailer
Lees ook:Eerste blik op Maleficent-film
Lees ook:Tim Burton maakt film over Maleficent?
Lees ook:Aurora

Eén reactie op “Nieuwe beelden Maleficent

  1. TAZ

    dit ziet er ook weer heel erg goed uit.
    of we die draak die in de animatiefilm van de disney versie van doornroosje zit ook te zien gaan krijgen zet ik nog vraagtekens maar verder zie ik wel uit naar deze film.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.