Blitse teaser voor Harlock

Grootschalige animatieverfilming van een bekende stripreeks.

Er is een vers voorsmaakje opgedoken van Space Pirate Captain Harlock, de nieuwe animatiefilm die gebaseerd is op de populaire mangaserie van Leiji Matsumoto uit de jaren zeventig. Van de Japanse strips verscheen ook al een geanimeerde tv-serie.

Het verhaal draait om de titelfiguur kapitein Harlock en zijn bonte bemanning van het indrukwekkende luchtschip Arcadia. Als een van de weinigen rebelleren zij tegen aardse en buitenaardse onderdrukkers.

De avondvullende film wordt geregisseerd door Shinji Aramaki (Appleseed, Starship Troopers: Invasion, Halo Legends) en is geschreven door Harutoshi Fukui (Mobile Suit Gundam). De productie van Toei Animation wordt geanimeerd door Marza Animation Planet (de voormalige animatiestudio van spelletjesmaker Sega).

Onderaan vind je een nieuwe, Engelstalige teaser voor de animatiefilm die volledig met de computer wordt geanimeerd. Voor de film halen de makers alles uit de kast, want met een budget van meer dan 22 miljoen euro is Space Pirate Captain Harlock naar verluidt de duurste productie ooit van Toei. Het blitse, actievolle resultaat zou moeten concurreren met grote hollywoodfilms.

De animatiefilm wordt in de herfst van 2013 in de Japanse zalen verwacht.

Teaser voor Space Pirate Captain Harlock

(Via ANN)

Lees ook:Trailer voor Harlock
Lees ook:Bootlegtrailer Space Pirate Captain Harlock
Lees ook:Stoere beelden uit Space Pirate Captain Harlock
Lees ook:Bekende namen voor hondenfilm
Lees ook:Robodog in de maak

2 reacties op “Blitse teaser voor Harlock

 1. 5tarvin

  volgens mij is dit best een goeie … strip is ok

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  de trailer ziet er in ieder geval heel erg mooi uit.
  nu maar hopen dat ie ook in het engelstalig met nederlandse ondertiteling uit komt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.