Nieuwe trailer Fly Me to the Moon

Op de officiele website van Fly Me to the Moon kan je sinds kort een nieuwe trailer (let op: lange laadtijd) van deze Belgische 3D animatiefilm bekijken. Het filmpje bevat een reeks oude beelden gecombineerd met wat nieuw materiaal. Hoewel de film officieel pas op 30 januari uitkomt in de Belgische zalen, vindt deze zondag om 14u45 de wereldpremière plaats in Utopolis Mechelen en Turnhout. Helaas draait men enkel de Vlaams gedubde versie met de stemmen van Britt Vanderborcht, Govert Deploigne, Herbert Bruynseels, Walter Baele, Muriel Bats, Jef Desmedts, Sven De Ridder, Mieke Laureys, Mieke Bouve en Vic De Wachter.

Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekend en ik vrees dat het nog enkele maanden kan duren, gezien Fly Me to the Moon in Amerika pas in augustus te zien is. Allen de grens over dus!

Allereerste 3D langspeelfilm
Fly Me to the Moon is de allereerste computeranimatiefilm ter wereld die exclusief in 3D gecreëerd en gedistribueerd wordt. De film is een productie van het Belgische bedrijf nWave, dat bekend staat om zijn 3D creaties. Fly Me to the Moon is hun eerste langspeelfilm. De regie is in handen van Ben Stassen en het script is geschreven door Domonic Paris van Illuminata Pictures.

Vliegen naar de maan?
Drie jonge vliegjes schrijven geschiedenis door als eerste van hun soort (weliswaar als verstekeling) naar de maan te vliegen. Samen met Buzz Aldrin, Neil Armstrong en Michael Collins gaan ze aan boord van de Apollo 11 een ongekend avontuur tegemoet in het jaar 1969. 

Eerste trailer Fly Me to the Moon

(Bedankt voor de tip, Tommy!)  

Lees ook:
- In 3 dimensies naar de maan met Fly Me to the Moon

Lees ook:In 3 dimensies naar de maan met Fly Me To The Moon
Lees ook:Filmrecensie 3D-voorstelling Fly Me To the Moon
Lees ook:Moon Man
Lees ook:Obscure trailer voor Sky Song
Lees ook:Werelddag van de animatie op 28 oktober

2 reacties op “Nieuwe trailer Fly Me to the Moon

  1. Rik

    Ben benieuwd hoe de geanimeerde versie van Apollo 13 eruit gaat zien.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anonym

    Ik heb er vorig jaar stukken van gezien en was nu niet bepaald onder de indruk. Ze hebben zelfs de beroemde scene van Homer die in de ruimte chips eet op de muziek van Blue Danube letterlijk gekopieerd, maar dan met een rozijn of een chocopinda ofzoiets.

    Daarbij zijn die koppen van de vliegen en de mensen gewoon lelijk en passen ze stijlistisch niet eens bij elkaar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.