De nieuwe Avatar-serie: The Legend of Korra

Ontdek meer over de nieuwe Avatar-serie: The Legend of Korra

De tekenfilmserie Avatar: The Last Airbender krijgt een spin-off. De nieuwe reeks draait om Korra, een jonge meid met pit die de nieuwe Avatar is.

Avatar: The Last AirbenderAvatar: The Last Airbender (niet te verwarren met de film Avatar van James Cameron) is een populaire cartoon die voor het eerst werd uitgezonden in 2005. In drie grote hoofdstukken volg je de avonturen van Aang en zijn vrienden Sokka, Katara en Toph. Samen met de vliegende bizon Appa en Momo, een maki met vleugels, trekken ze eropuit om van Aang een volleerde Avatar te maken. Dat is een soort van messias die de kracht bezit om alle elementen te beheersen en de wereld kan redden van het kwade.

Door de combinatie van oosterse vechtkunst en het fantasievolle verhaal waarin de vier elementen (aarde, vuur, lucht en water) een belangrijke rol spelen, wordt de tekenfilmserie soms verward met Japanse anime. Toch is Avatar een puur Amerikaanse creatie, bedacht door Michael DiMartino en Bryan Konietzko en geproduceerd door de Nickelodeon Animation Studios in Californië.

Avatar: The Last AirbenderNickelodeon heeft nu aangekondigd dat er aan een vervolg op de serie wordt gewerkt. Naar verluidt “iets volwassener maar met dezelfde dosis humor en avontuur.” De voorlopige titel van het project is The Legend of Korra. De spin-off speelt zich zeventig jaar na het eerste verhaal af en draait om Korra, de nieuwe Avatar.

Korra, een rebelse en onbevreesde meid van de waterstam, beheerst alle elementen behalve lucht. Op haar zoektocht om het laatste element te leren beheersen komt ze terecht in Republic City, een enorme stad die in ware steampunkstijl werd opgebouwd. Tot haar verrassing wordt de stad geplaagd door criminaliteit en dreigt er een revolutie los te barsten tegen de mensen die elementen manipuleren. Een gevaarlijke omgeving, maar gelukkig ontmoet ze Tenzin, de zoon van Aang, die haar zal leren hoe ze lucht kan bewerken.

Avatar: The Last AirbenderDe nieuwe tekenfilmserie wordt verwacht op Nickelodeon in 2012. Wat vinden jullie van deze aankondiging? Benieuwd naar de spin-off en had je liever een vervolg met de originele personages gezien?

In België draait momenteel de liveactionadaptatie van deze tekenfilmserie in de bioscoop. In Nederland verschijnt de visie van M. Night Shyamalan op de cartoons pas vanaf 19 augustus 2010 in de zalen.

Update 9/3/2011: Een nieuwe afbeelding van het strijdlustige hoofdpersonage en meer details over de nieuwe serie.

Update 24 juli 2011: Bekijk de eerste trailer voor The Legend of Korra

Afbeelding uit The Legend of Korra
(klik voor ware grootte in hoge resolutie)

Afbeelding uit The Legend of Korra

(Via AnimationMagazine)

Lees ook:Nieuwe trailer voor The Legend of Korra
Lees ook:Knappe trailer voor The Legend of Korra
Lees ook:Veelbelovende trailer voor The Legend of Korra
Lees ook:Sneak peek Korra: Book Two
Lees ook:Jeugdige clip uit The Legend of Korra

81 reacties op “De nieuwe Avatar-serie: The Legend of Korra

  1. Junaid

    Het heeft heel lang geduurd voordat ik de eerste serie ging kijken, voornamelijk omdat het stijltje mij niet aansprak. Toen ik eindelijk ging kijken had ik meteen spijt dat ik dat niet eerder had gedaan. Geweldige serie die zijn publiek (Nickelodeon kids) niet behandeld als complete debielen. Ben heel erg benieuwd naar de nieuwe serie. En ik ben ook wel blij dat het met nieuwe characters is omdat de voorgaande serie prima was afgesloten.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jeroen

    Ik heb Avatar enkele maanden geleden pas ontdekt, het sprak me niet echt aan maar ben dan op aandringen van vrienden toch beginnen kijken…wat een fantastische serie bleek dat te zijn!!
    .
    Dusja, deze nieuwe serie is zeer welkom en ik ben persoonlijk blij dat ze voor een nieuw hoofdpersonage kiezen.
    Ook altijd interessant om een tijdsprong te maken in een bestaand universum en te kunnen zien hoe de wereld ondertussen verandert is. 70 jaar is ook een aantal dat garandeert dat sommige personages van de eerste serie nog steeds in leven zullen zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jeroen

    Haha, zag het maar na het posten van mijn comment….Ik ben zo te zien dus toch niet de enige die de animé stijl op het eerste zicht maar niets vond. :)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Junaid

    haha nee op het begin niet inderdaad. Ik denk ook omdat je een bepaalde cheesyheid verwacht van een tekenfilm in zo’n stijl op Nickelodeon

    Anyway, de animatie van de vechtscènes is wel heel vet

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jeroen

      Inderdaad, ja. :)
      Visueel is het soms zelfs zeer indrukwekkend voor animatie op een TV-budget.
      .
      Wat ik ook maar zag toen ik de serie daadwerkelijk begon te bekijken is, alhoewel het duidelijk geinspireerd is door animé, ze er toch hun eigen stijl aan hebben gegeven. Vooral in de animatie van zowel lichaam als gezicht, het is een goede mix-up van de Japanse & Amerikaanse stijlen.

        /   Beantwoorden  / 
  5. Seppe

    Hah! Leuk om te zien dat ik niet de enige ben die aangenaam verrast was door de serie. Eerlijk gezegd is dit maar een van de weinige recente tekenfilm op Nickelodeon die me meteen aansprak én kon blijven boeien. Erg veel kinderachtige meuk die steeds weer in een nieuw jasje wordt gepropt, vind ik. In dat opzicht stak Avatar meters boven de andere series uit.

    Ik snap trouwens niet goed waarom jullie eerst een afkeer van de serie zouden hebben omdat die er ‘anime uitzag’. Daar heb ik zelf totaal geen probleem mee. Integendeel, ik heb al van heel wat knappe animeseries en -films genoten. Het blijft vreemd dat er wat anime betreft toch heel vaak twee extreme kampen zijn: je houdt ervan of je haat het. Voor mij is het gewoon een van de vele stijlen, net zoals stop motion, computeranimatie of wat dan ook. :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jeroen

      Ik moet toegeven, de grafische stijl van animé spreekt me niet zo zeer aan maar uitendelijk is het mij vooral om de inhoud te doen.
      .
      Ik heb al van vele animé films en series genoten maar toen ik de eerste beelden van Avatar zag verwachte ik een zoveelste Dragonball/Naruto/enz..
      .
      Die series zeggen me totaal niets, constant naar saaie ellenlange gevechten kijken die dan nog het meest bestaan uit close-ups waar ze dit gezicht* trekken terwijl ze tegen hun eigen aan het vertellen zijn hoe moeilijk het gevecht wel is en dat ze toch moeten volhouden.
      Ik heb ze al een kans gegeven, meerdere keren zelfs, maar het zegt me gewoon niets.
      Dus is het niet zozeer stijl maar inhoud. :)
      .
      *http://tinyurl.com/23eou63

        /   Beantwoorden  / 
    2. Junaid

      Oh ik heb niet zozeer een hekel aan anime (sterker nog, ik ben dol op heel DragonBall en Dragonball Z) alleen omdat het een kinderserie was, verwachtte ik zoiets als Totally Spies ofzo. Een serie die zijn best doet om anime liefhebbers aan te spreken. Had ik het even mis :P

        /   Beantwoorden  / 
  6. peter

    leuk verhaal ik kijk de serie nog steets met veel plezier

      /   Beantwoorden  / 
  7. Sandra

    Ik ben heel blij met deze aankondiging. Ik heb vorig weekend weer de avatar marathon gekeken op Nickelodeon en de serie blijft na de 4e keer kijken nogsteeds even goed:P Mede ook door de prachtig geanimeerde vechtscenes natuurlijk.
    Ik ben de serie ook pas iets later gaan volgen omdat ik idd ook een soort standaard leeghoofd losse afleveringen cartoon had verwacht. Maar dat was even totaal anders. Wat ik ook zo goed vind, en ik ook vergelijk met anime, is dat de verhaallijn juist zo sterk is. Dat zie je hier tegenwoordig veels te weinig op tv en vind je wel vaak terug in anime, en dan niet dragonball of naar-uto:p

    Misschien is dit ook wel interessant, op deviantart zitten een aantal mensen die aan de storyboards etc van avatar hebben gewerkt: http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&global=1&q=azula+storyboard#/d1wsolt

      /   Beantwoorden  / 
  8. lolwut

    Woah, ik kan niet w8en totdat dit word uitgezonden.
    Ik ben een grote avatar fan, ik ben benieuwd hoe Tenzin eruit ziet xD
    Kdank dat hij hetzelfde kleurtje heeft als Korra.
    Kan niet w8en!

      /   Beantwoorden  / 
    1. peter

      ja ik ook niet
      heb laast de maraton heele maal gekeken

        /   Beantwoorden  / 
  9. birdbee

    aaah, heb er helemaal zin in :)
    zoals al vaker hier werd gezegd, de sterkte is inderdaad de verhaallijn. Als je de serie meerdere keren hebt gezien, merk je heel goed hoe mooi alles wordt opgezet, en er ook subtiel wordt terugverwezen naar voorgaande afleveringen (zonder dat het stoort voor de kijker die slechts 1 aflevering ziet)
    ik hoop dat evenveel belang hechten aan het verhaal in de nieuwe reeks, maar ik heb er wel vertrouwen in.

    wat de liveactionadaptatie betreft, hou ik mijn hart vast… al wil ik hem wel zoiezo bekijken!

      /   Beantwoorden  / 
  10. Laura

    Jaa, ik had liever een vervolg verwacht.
    Ik wou dat zuko een mens was..=(

    Maar dit lijkt me ook interessant.

      /   Beantwoorden  / 
    1. ciss

      Je hebt gelijk,heb de hele serie gezien.
      Ik vind dat ze het beter bij de oude charachters moeten houden in plaats van nou nieuwe mensen te gebruiken
      Een nieuw vervolg van de de avatar.

        /   Beantwoorden  / 
  11. FRITS

    Ik had het nieuws al in mei gehoord en het maakte de bittere nasmaak van de mislukte live action film weer een beetje goed. Wat een waterige rotzooi is die film, aub geef die zak van een Shyamalan je geld niet. Kan me ook nog goed herinneren dat ik een jaar zat te wachten op seizoen 3. ging helemaal kapot van de spanning

      /   Beantwoorden  / 
  12. Kimi

    Ik vind het eigenlijk ook wel jammer dat ze niet met de oude personages verdergaan. Ik had bijvoorbeeld ook graag gezien hoe Zuko het als vuurheer zou doen…

      /   Beantwoorden  / 
    1. friso

      en hierover dank ik dat in de nieuwe avatar weer een terugblik komt van hoe het gegaan is net als in de oude avatar!

        /   Beantwoorden  / 
  13. Ilse

    Ik ontdekte dit met toeval vandaag via wikipedia. Ik ben inmiddels voor de 3e keer alle afleveringen achter elkaar aan het kijken Het is zo indrukwekkend hoe ze op het idee zijn gekomen! Daarom ben ik ook erg benieuwd naar het nieuwe verhaal over Korra. Het is fijn om te horen dat ze met nieuwe karakters een serie gaan maken. Het is zo erg mooi afgesloten en kan toch met een nieuw origineel verhaal verder gaan.
    Kan niet wachten tot het word uitgezonden! (:
    De film die volgende maand uitkomt, gebaseerd op Aang lijkt mij ook erg gaaf om te zien, maar ik denk dat de magie van de tekenfilm serie een beetje verdwenen zal zijn. Ben benieuwd!

      /   Beantwoorden  / 
  14. Lina

    Ik vond Avatar zooo ontzettend nep. Het verhaal was té Pokemon enzo. Té Japans. Té Amerikaans. Ik hoopte zo dat Katara en Zuko iets zouden krijgen maar zij moest het zo nodig iets met die kleuter Aang spelen….

      /   Beantwoorden  / 
  15. Mitch

    Had liever aang maar dit kan ook wel leuk worden,
    Hoop dat ze er wel nog vrienden bij krijgt en niet zo een totally spies krijs stem zal krijgen.
    Ze ziet eruit als iemand van de waterstam, mijn lievelings :D

      /   Beantwoorden  / 
  16. bradley

    ik vind het mooi maar eigenlijk wel jammer dat het andere personen zijn ik vind alleen jammer dat ze op het vorige geen 4 de boek genaamd air hadden gemaakt waar de avater aan nieuwe personen het element wind leert zodat de luchtnomanden weer bestaan

      /   Beantwoorden  / 
    1. An

      Ik denk dat het dan nu zo is, Legend of Korra. Ze moet nu toch leren om lucht te sturen. Ik denk dan dat dit boek deel Air zal zijn. Mmh en hoe kan je mensen nou leren lucht sturen? Er is maar een iemand die verschillende sturing kan en dat is de Avater.

      hahah, :’) ik voel me echt eventjes een kneusje. Zo serieus er over nadenken.

      Ik vind het trouwens wel heel erg jammer dat het zo’n korte spin-off zal zijn met maar 12 afleveringen.

        /   Beantwoorden  / 
  17. TAZ

    als ze de afleveringen van the legend of korra gaan uitzenden lijkt het mij het meest logisch dat de tekenfilmserie dan uitgezonden gaat worden op nickelodeon

      /   Beantwoorden  / 
  18. Nico

    Leuk dat er een nieuw seizoen komt van Avatar (al is het deze keer met een compleet nieuw verhaal)

    Maar toch, vele van jullie zeggen dat the legend of aang serie mooi werd afgesloten, maar zijn jullie dan het OPEN EIND niet vergeten? :p dat is heel erg belangrijk. (Zuko is gekroond tot vuurheer en gaat zijn vader -die inmiddels het vuursturen werd ontnomen- bezoeken in de cellen. Ozai vraagt wat hij komt doen en Zuko antwoord daarop: “WAAR IS MIJN MOEDER?!” :p

    Zoals je dus ziet konden de makers hier echt wel nog verder mee gaan hoor. Ze konden zeker nog 1 seizoentje maken met deze personages. Hierin konden ze bijvoorbeeld tonen hoe Zuko met behulp van Aang, Katara, Sokka, Toph en Suki op zoek gingen naar zijn moeder, hoe de luchttempels weer werden opgebouwd, wat er gebeurd met Azula -waarschijnlijk kon ze wel listig ontsnappen uit de cellen- en wat de oorsprong of geschiedenis is van de geheimzinnige leden van de witte Lotus (waar o.a. Iroh, Koning Boemie en watermeester Pakku lid van zijn)

    Lijkt me toch nog veel verhaalstof lijkt me ;)
    Maar ach, hopelijk stelt The Legend of Korra ons niet teleur!
    Groetjes!

      /   Beantwoorden  / 
    1. mohammed

      Ik vind het ook jammer dat het open einde is en ik had nog veel meer willen zien van aang, suki, katara, sokkha, toph, zuko en wat gebeurt er met Azula en hoe zit het met de moeder van zuko en hoe zal hij het doen als vuurheer en zal hij alles laten opbouwen wat de vuurnatie heeft vernield.
      eerlijk gezegd zie ik de legend of korra totaal niet zitten dit is ongelofelijk dat het zo eindigt. Ik wil de ouwde personnages terug en een mooier einde creëren want het moet toch een keer eindigen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. ciss

        Mij lijkt die nieuwe serie ook helemaal niets geef mij de avatar maar.
        Ik heb liever ook een vervolg.
        Ik ben het helemaal met je eens mohammed

          /   Beantwoorden  / 
  19. meep

    ik vind het leuk dat er een nieuwe serie komt dat toch op avatar the last airbender aansluit. wat ik wel raar vind is dat waarschijnlijk natuurlijk die korra en terzin wat krijgen. maar als dat zo is dan krijgt tenzin eigenlijk soort van met zijn vader als je het zo bekijkt x’].
    ik vind het leuk dat ze nieuwe karakters hebben, maar ik had ook graag wel de oude karakters gehouden. want eigenlijk was het verhaal niet helemaal afgelopen. we weten namelijk nog steeds niet waar die moeder van zuko is gebleven. maar ik verheug me er echt op en kan niet wachten tot het op tv is =D.

      /   Beantwoorden  / 
  20. Selina

    Ik was serieus zo blij toen ik dit nieuws hoorde! Ik ben een groot fan sinds ik 12 ben en ik zat serieus in m’n broek te poepen tijdens die finale en nu komt dat gevoel eindelijk weer terug! Ik hou nu al van Korra haha. Ben inmiddels 15 maar Avatar zal ik echt nooit meer vergeten! Kijk ook voor m’n selfmade fan art op http://www.queen-latifaa.deviantart.com

      /   Beantwoorden  / 
  21. Surge

    Vind het echt balen dat alle karakters uit het eerste seizoen dood zijn. Kan ik niet echt tegen ;( Want het waren mooie karakters met goeie persoonlijkheden.

    En er zijn ook zo veel vragen onbeantwoord gebleven. Ik ben bang dat je met dit seizoen een beetje het diepe word ingegooid.

    Het feit dat het nu een koppige tienermeid is helpt ook niet echt. Aang had iets waardoor je van hem begon te houden. Het was een optimist en vriendelijk persoon. Als ik zo het internet afspeur krijg ik het idee dat deze Korra een bitch van jewelste is die denkt dat ze heel wat is (dacht Azula dat ook niet)

    Ik heb mn hoop niet hoog geplaats. De Legend of Aang is de serie van avatar.

    We zullen vanzelf zien of Korra de legende doorkan trekken… :|

      /   Beantwoorden  / 
  22. Ilse

    Ik blijf erbij dat het einde in deze serie toch mooi is afgesloten maar vragen zullen er altijd blijven. Tenzij deze beantwoord zullen worden in de nieuwe serie, ik denk (en hoop) dat ze daar zeker nog wel iets mee doen. Het leukste zou zijn als alle vragen die Nico ook heeft beantwoord zullen worden in de volgende serie. Ik zou het slecht vinden als we het nooit te weten zullen komen, misschien komen er nog wel een aantal flashbacks terug in “The Legend of Korra” net als Aang had.
    Ik vond de film die laatst uitgebracht is die gebasseerd is op “The Legend of Aang” trouwens niet echt een succes. Alles werd veel te snel overhaast en er zat geen logica in. Het verhaal werd naar mijn idee, een beetje verpest. Liefs!

      /   Beantwoorden  / 
  23. Selina

    Als ik later kinderen heb ga ik ze zeker vertellen over Avatar! En dat ik niet bij die gillende fans van Zuko hoorde, nee, voor mij was het Aang, vooral in Seizoen 3. Ik vind het zo mooi dat je hem ziet opgroeien van een kind naar een jonge man, klinkt misschien cheesy, maar het is wel zo.

      /   Beantwoorden  / 
  24. friso

    geweldig ik heb de vorige avatar vanaf het begin gevolgd ik vond het jammer dat de vorige voor bij is maar hij is wel mooi afgesloten dus ik heb veel zijn in de “nieuwe avatar”

      /   Beantwoorden  / 
  25. CG

    Ik verheug me er nou niet zoveel op moet ik eerlijk zeggen , ik had toch liever een vervolg op aang gehad want ik vond het eind nogal onduidelijk , het stopte gewoon wanneer zuko vroeg waar zijn moeder is. naar mij mening is dat niet “mooi afgesloten” ze hadden gewoon een klein vervolg moeten maken. hopelijk komen de oude characters in de nieuwe avatar voor. niet dat aang en de rest dood is.

      /   Beantwoorden  / 
    1. mohammed

      je hebt volledig gelijk ik zie het ook niet zitten hoor dit is gewoon afschuwelijk einde.
      Ik vind het ook jammer dat het open einde is en ik had nog veel meer willen zien van aang, suki, katara, sokkha, toph, zuko en wat gebeurt er met Azula en hoe zit het met de moeder van zuko en hoe zal hij het doen als vuurheer en zal hij alles laten opbouwen wat de vuurnatie heeft vernield.
      eerlijk gezegd zie ik de legend of korra totaal niet zitten dit is ongelofelijk dat het zo eindigt. Ik wil de ouwde personnages terug en een mooier einde creëren want het moet toch een keer eindigen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. CG

        ja ik zou dat ook willen dat ze gewoon verder gaan met de anime en alle personnages houden , want waarom zouden ze het verranderen als het nu een best wel groot succes is. ik weet wel zeker dat legend of korra de boel gaat verpesten , er zijn toch altijd mensen die de oude avatar erg gaan missen. want legend of korra is weer hele anderen koek. Maarja nothing you can change about it i suppose :(

          /   Beantwoorden  / 
        1. avatarfan

          er is een vervolg op de serie in strip(manga geloof ik) gemaakt, maar er komt helaas geen serie vervolg ofzo

            /   Beantwoorden  / 
  26. nyshaa

    ik kan zelf niet wachten avatar is serieus 1 van mn favoriete series ik ben allang blij dt er nog een deel komt en ik heb ook gelezen dat er ook dingen uit het eerste deel in voorkomen zoals flashbacks enzo ik hoop dt we er dan ook achter zullen komen wat we nog niet weten. zoals wat er met zuko’s moeder is gebeurd maar dat word afwachten dus.

      /   Beantwoorden  / 
  27. TAZ

    ik hoop dat ie volgend jaar in 2011 samen met de tekenfilmseries planet sheen ( spinn-of tekenfilmserie van the adventures of jimmy neutron) en TUFF puppy op nickelodeon gaan komen.

      /   Beantwoorden  / 
  28. Angelique

    Wij vonden de serie er leuk. Het is aan de ene kant wel jammer dat er geen vervolg komt, want ik dacht dat ze wel verder zouden gaan het vinden van zoeko’s moeder nu hij vuurmeester is geworden. Maar een nieuwe serie in de zelfde stijl kan ook leuk zijn, want mijn dochters blijven de oude versie maar herhalen, het wordt tijd voor weer wat nieuws

      /   Beantwoorden  / 
  29. Lid

    Ik kan echt niet wachten. Ik ben echt verslaaft aan avatar!
    Er komt trouwens ook een vervolg op de orginele serie, maar dan in strip vorm
    geen zorgen, Mike & Brian zitten daar ook achter
    ik hoop echt dat Korra snel in NL uitkomt!

      /   Beantwoorden  / 
  30. avatarfan

    nederlanse show was trouwens supergoed gecast ik hoop dat ze dat volhouden bij deze nieuwe show!

      /   Beantwoorden  / 
  31. max

    Ik hoop dat ze een hier een film zullen maken , maar een ding hij moet niet geflopt zijn als de live action van van Avatar The Last Airbender :( .

      /   Beantwoorden  / 
  32. aimane

    het lijkt me wel een leuk idee, alleen doe mij toch maar de oude personages in een nieuw avontuur.
    ik ben bijvoorbeeld heel erg benieuw hoe het afloopt met zuko en zijn moeder. en ook hoe zuko het zou doen als vuurheer en ang als avatar.

      /   Beantwoorden  / 
    1. peter

      maraton gezien:D:D
      ja de personages en het verhaal maakte dit de bete animatie serrie effer.
      maarjah aan het slot staat einde en in afleveringen blikken ze trug op zuko en aang dus dan komen we er achter wat er isgebeurt

        /   Beantwoorden  / 
    2. calimincucelix

      Ja ik zou ook wel willen weten wat er met zuko’s moeder is gebeurd

        /   Beantwoorden  / 
  33. hamnah

    Waarom begint het niet het niet vandaag zou leuk zijn

      /   Beantwoorden  / 
  34. shade

    wie is de moeder dan van aang zijn kind ??
    maar ik verheug me wel op de nieuwe serie :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. peter

      katara natuurlijk :P
      ja ik verheug me zo

        /   Beantwoorden  / 
  35. Christiaan

    We hebben het nu wel de hele tijd over “de legende van Korra” maar waarom word er niet eerst een gevolg van de eerste avatar getoont waarin je ziet wat er met aang en bijv suko gebeurt die zijn moeder zoekt. Daarom vind ik het dus wel heel jammer dat deze serie is afgelopen.

    Maar ik ben ook reuze blij dat er nog zo’n serie komt ;D

      /   Beantwoorden  / 
  36. Aaaaaang

    ik vind de oude serie echt heel leuk, maar ik verheug me ook echt op de nieuwe :D

      /   Beantwoorden  / 
  37. Mitch

    Ik weet het niet zo goed ben dit begonnen met kijken toen ik wat 11 ofzo was en ik vond het echt geweldig nog kijk ik er met plezier naar moet er wel bijzeggen dat ik de engelse versie tegenwoordig kijk;)
    Heb toevallig vorige week nog eens gepakt en van begin tot eind gekeken wat moet je anders in Pw/Se week doen…Oja leren..ochja;)
    Kut vind ik de urban city style ik vind dat het gwn niet bij Avatar past maar okey , Ik hoop dat ik aangenaam word verast.
    Ik heb er een beetje een slecht gevoel bij vaak zijn zo’n vervolg stukken zo kut, bv That 70′s show was afgelopen kwam That 80′s show ja toch was dat gwn minder leuk je krijgt toch een rip-off gevoel:S

      /   Beantwoorden  / 
  38. Romana

    Om heel eerlijk tezijn, staat dit vervolg mij niet zo aan, ik had meer gehoopt op een vervolg van de originele serie met de oude karakters. En vooral omdat het met Zuko een geheel open eind was, want ik was wel benieuwd naar het antwoord op de vraag waar zijn moeder was. Ik denk dat de schrijvers (wat topschrijvers zijn voorderest) het vervolg beter met de oude karakters hadden kunnen maken. Zoals de vuurnatie zal nu niet met z’n alle in een keer goed zijn, er zouden eventueel nog mensen kunnen zijn die Zuko van de troon willen stoten en de macht over de wereld alsnog willen grijpen. Maar dat is mijn mening natuurlijk. En ik denk ook wel dat in ieder geval een paar mensen het met me eens zullen zijn. Maar ik ga het vervolg toch een kans geven enhet kijken, ik kan er altijd nog mee stoppen, en gewoon de oude serie kijken toch?

      /   Beantwoorden  / 
  39. james

    ik vind het ook leuk om nieuwe personages te zien maar er zijn nog vragen bij de vorige avatar serie die nog niet beantwoord zijn (heel veel) en ik wil de antwoorden op al die vragen

      /   Beantwoorden  / 
  40. Stardust

    OMG ik kan ook niet wachten… zodra ik het wist heb ik het meteen tegen mijn nichtje gezegd – we zijn allebei enorm fan van avatar! We zijn het wel allebei er over eens dat we Sokka zullen missen (we spelen de stukjes waarin hij heel dom doet altijd na ^^), maar voor de rest maakt t niet zoveel uit dat er andere personages zijn.
    Ik zou ook wel antwoord willen op de vragen die open zijn gelaten, maar om de serie daarvoor weer om dezelfde personages te laten draaien lijkt me een beetje saai, ik had eigenlijk niet eens verwacht dat er een vervolg zou komen dus ik ben hartstikke blij hiermee!!
    Ik vraag me alleen af wanneer het hier in Nederland nou precies uitkomt – ik las eind van het jaar maar dat kan oktober/november/december zijn – en waarom moeten wij nou zoveel langer op de serie wachten dan de VS? echt egoistisch van ze! (sorry, ik kijk er zo naar uit dat ik me nu heel erg onbevoorrecht voel)

      /   Beantwoorden  / 
  41. CG

    Voor iedereen die het nog niet wist. Legend of kora is al gereleased alleen de 1ste twee episodes. Ze zijn nog niet op tv maar als je de episodes google zoekt kun je alvast de 1ste twee afleveringen bekijken :) !

      /   Beantwoorden  / 
  42. Leonie

    Ik vind het een erg leuke serie, de eerste 5 afleveringen staan al op internet (wel in het engels). Ik denk dat langzaam maar zeker de levensverhalen van aang en de rest wel boven water komt. en KATARA LEEFT NOG! Dat vind ik er leuk, alleen jammer dat de rest al is overleden. Maar ik ben blij dat ze katara nog in leven hebben gehouden.

      /   Beantwoorden  / 
  43. Videl

    De nieuwe serie is zekerz de moeite waard!!
    Niet zó goed als de oude, maar doet er ook zeker niet voor onder.
    Niet alleen Katara leeft nog, ook ZUKO!! (Zutara ;) )
    Ook Mako (firebender) & Korra (waterbender/avatar) is een leuk stelletje, een goedmakertje voor Zutarians?? Alleen moest Salami het weer verpesten. Nog meer mooi nieuws: Toph heeft een dochter: Chief Lin Bei Fong.

      /   Beantwoorden  / 
  44. gizem

    ik heb zin in de nieuwe movie van avatar ik kan niet w8en het is te leuk

      /   Beantwoorden  / 
    1. TAZ

      je bedoeld natuurlijk deel 2 van the last airbender want deel 2 van avatar is weer een hele andere film.

        /   Beantwoorden  / 
  45. Thomas

    Ik vind het een geweldige serie. Ook iets volwassener, maar minder humor dan the legend of aang. De serie is al volop online te bekijken, bijvoorbeeld hier: http://www.thelegendofkorraonline.com

    Maar het is een interessant vervolg, met een zeer goede verhaallijn. En niet per sé gericht op kinderen. Zaterdag is al de season finale (2 afleveringen).

    Gr Thomas

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eefje

      Ik heb het ook online gekeken, maar weet jij (of iemand anders) of er nog meer seizoenen van Korra komen? Zo ja, wanneer?

      Alvast bedankt!
      Eefje

        /   Beantwoorden  / 
      1. cgokcen

        Zo ver ik weet komen er nog 2 seizoenen/boeken aan. Wanneer ze beginnen dat weet ik niet precies. Er is een kans dat ze gelijk beginnen na het eind van dit seizoen. maar het kan ook later zijn. Veel is daar nog niet over bekend.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Eefje

          Bedankt! Wat leuk dat er nog 2 komen, ik hoop zo snel mogelijk, want ik zit er nu helemaal in. Misschien komt het volgende deel als in Nederland boek 1 begint. Ik denk niet dat het direct begint, anders hadden we daar wel iets over gehoord.

            /   Beantwoorden  / 
          1. cgokcen

            Geen probleem :) , Heb wel een beetje research gedaan. En waarschijnlijk komt season 2 ergens eind 2012 of begin 2013. vanwege ze nog half klaar zijn met het verhaal. Wel is bekend dat season 2 uit 14 episodes gaat bestaan. Dus helaas moeten we nog even geduld hebben.

              /  
  46. FANOFAVATAR

    Weet je jullie zijn wel blij fans maar ik wil 1 ding zeggen de hele verhaal klopt niet meer de einde van last airbender klopt ook niet waar is me moeder nooit gevonden toch dom en waar zijn de avatar en zuko en de rest en er staat dat aang the laatste avatar is zie je opeens nieuwe meisje de avatar wordt wat slaat dat op -,-

      /   Beantwoorden  / 
    1. cgokcen

      Je maakt jezelf druk om niks. dit kan allemaal nog later in season 2 worden onthuld. Daarnaast je kunt er toch niks aan veranderen. het verhaal is eenmaal zo gemaakt. Verder heb ik er persoonlijk geen problemen mee.

        /   Beantwoorden  / 
  47. FANOFAVATAR

    Alleen wat ik wil zeggen is kom op meer avatars zie je in de film maar het slaat toch niks meer op laatse avatar nu meer geworden maar je kunt het wel zien op youtube ofzo of filmsite dat zei de nieuwe avatar met oude meneer praat ik denk dat dat aang is

      /   Beantwoorden  / 
  48. Koos

    Egt lache die nieuwe serie moet er aleen aan wennen ( nieuwe personen) was altijd heel vertrouwd met de oude

      /   Beantwoorden  / 
  49. jon

    weet iemand wanneer het eerste seizoen van de legende van korra op tv is in belgie?

      /   Beantwoorden  / 
    1. JoeyZzZzZ

      2 sep is hij op tv in NL en BE

        /   Beantwoorden  / 
  50. TAZ

    geen idee.
    we moeten ook nog maar afwachten vanaf wanneer de tekenfilmserie op de nederlandse nickelodeon te zien is.

      /   Beantwoorden  / 
  51. buzz killer

    Ik ben een buzz killer en heb the legend of korra al gezien. Korra is de volgende avatar na Aang die 66 jaar werd. Korra kan al vuur, aarde en water sturen. Ze gaat nu lucht leren sturen van tenzin de jongste zoon van aang en katara(katara leeft nog). Korra gaat met tenzin stiekem mee naar Republic City(soort van stampot met alle stuurders en normale mensen.) zij moet het hier tegen ene Amon opnemen die claimt dat hij gelijkheid wilt onder de vuur, aarde en water meesters etc. het bevat 12 episodes. 40 episodes zullen nog volgen maar dit was voorlopig het 1e seizoen van korra. Korra krijgt ook nog een relatie

      /   Beantwoorden  / 
  52. TAZ

    korra is inderdaad in het begin nog een toekomstige avatar in opleiding zou je kunnen zeggen.
    als in de laatste afleveringen korra ook nog zwanger wordt en een baby op de wereld zet dan wordt natuurlijk dat de opvolger van korra.
    zo zou het althans wel kunnen gaan lopen uiteindelijk.

      /   Beantwoorden  / 
  53. Shardee

    ik zag net dat Pip Pellens de stem van Korra in gaat spreken! dat vind ik echt niet passen, maar ja.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eefje

      Nee, ik moet de hele tijd aan iCarly denken… Ik kijk liever de Engelse, maar die is er nu even niet. Echt jammer.

        /   Beantwoorden  / 
  54. Thomas

    Ik heb seizoen 1 gezien. Was een erg goede start van de nieuwe serie. Alleen de season finale had wel wat uitgebreider gemogen. Het was allemaal in te weinig tijd gepropt.
    Nu maar wachten op seizoen 2.

      /   Beantwoorden  / 
  55. rukshar

    ik heb legend of korra al helemaal gezien waneer komt sezoen 2 kan ni wachten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heb het 100 keer gekeken grote fan ben ik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  56. Roel

    Ik heb hem nog niet gezien, maar hij lijkt me wel heel mooi. Maar dan moet ik wel erbij zeggen dat ik niet zo fan ben van die specifieke tekenstijl. Mede omdat ik Pokémon helemaal niks vind en dit lijkt er zo op. Het verhaal is verder vast mooi! Ik ben benieuwd!

      /   Beantwoorden  / 
  57. max

    Super leuke en spannende serie, kijk het elke zondag ik vind dat the last airbender meer humor zat en dat deze veel spannender is ik ben benieuwd naar wat er gaat komen!

      /   Beantwoorden  / 
  58. peter

    kijk ook iedere zondag.
    vind het een geweldige serie.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.