Verse plaatjes Rio 2

Een handvol nieuwe plaatjes uit het geanimeerde vervolg op Rio.

De animators van Blue Sky Studios (Ice Age, Epic, Horton Hears a Who!, Robots) werken momenteel hard aan Rio 2. De sequel wordt – net zoals zijn voorganger uit 2011 – geregisseerd door Carlos Saldanha.

In afwachting van de trailer (er verschenen wel al twee korte teasers) werden enkele nieuwe plaatjes uit de animatiefilm vrijgegeven. In Rio 2 duiken niet alleen nieuwe schurken op, maar ook nieuwe soortgenoten.

Het verhaal laat zien hoe Blu (Jesse Eisenberg) en Jewel (Anne Hathaway) een perfect huiselijk leventje leiden met hun drie kinderen: de muzikale meid Carla (Rachel Crow), de slimme Bia (Amandla Stenberg) en de jonge Tiago (Pierce Gagnon).

In Rio 2 ontdekt Jewel dat haar verloren gewaande vader nog leeft. Hij houdt zich met zijn clan schuil in het Amazoneregenwoud, maar hun woonplaats wordt bedreigd. Om te helpen, besluit het gezin naar de wildernis te reizen. Terwijl de verwende Blu zich probeert aan te passen, vreest hij dat hij zijn vrouw en kinderen verliest aan de lokroep van het wilde woud. Zijn grootste ergernissen? Jewels vader Eduardo (Andy Garcia), die het moeilijk vindt om de tamme Blu te aanvaarden, en Roberto (Bruno Mars), het vlotte ex-vriendje van Jewel, zorgen voor problemen bij de jaloerse Blu.

De gemene kaketoe Nigel (Jemaine Clement), die in de eerste film werd verslagen, zint op wraak en schakelt deze keer de hulp in van miereneter Charlie (die niet praat) en de kleine, giftige kikker Gabi (Kristin Chenoweth).

De 3D-animatiefilm wordt in april 2014 in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht.

Plaatjes Rio 2

(Via USA Today)

Lees ook:Trailer Rio 2
Lees ook:Trailer 2 voor Rio 2
Lees ook:Eerste details over Rio 2
Lees ook:Teaser voor Rio 2
Lees ook:Nieuwe teaser Rio 2

Eén reactie op “Verse plaatjes Rio 2

  1. TAZ

    leuke plaatjes.
    de gemene kaketoe is dus nog niet voorgoed verslagen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.