Trailer 2 voor Rio 2

Meer beelden uit de geanimeerde papegaaienkomedie.

Animatiestudio Blue Sky (Ice Age, Epic, Horton Hears a Who!) werkt aan Rio 2. Het vervolg op de geanimeerde papegaaienkomedie wordt – net zoals zijn voorganger uit 2011 – geregisseerd door Carlos Saldanha.

In het magische Brazilië leiden Blu (Jesse Eisenberg) en Jewel (Anne Hathaway) een perfect huiselijk leventje met hun drie kinderen: de muzikale meid Carla (Rachel Crow), de slimme Bia (Amandla Stenberg) en de jonge Tiago (Pierce Gagnon).

Het avontuur begint wanneer het gezin naar het Amazoneregenwoud reist, waar een heleboel soortgenoten in de wildernis leven. Jewel ontdekt dat haar verloren gewaande vader Eduardo (Andy Garcia) nog leeft en Blu maakt voor het eerst kennis met Roberto (Bruno Mars), het vlotte ex-vriendje van Jewel. Als verwende stadsvogel probeert Blu zich aan te passen, maar hij vreest zijn vrouw en kinderen te verliezen aan de lokroep van het wilde woud. Ondertussen zint de gemene kaketoe Nigel (Jemaine Clement) op wraak en schakelt hij de hulp in van miereneter Charlie (die niet praat) en de giftige kikker Gabi (Kristin Chenoweth).

Onderaan in dit bericht vind je de nieuwe trailer voor de 3D-animatiefilm. Het resultaat wordt begin april 2014 in de Nederlandse en Belgische bioscoopzalen verwacht.

Trailer 2 voor Rio 2

Lees ook:Trailer Rio 2
Lees ook:Verse plaatjes Rio 2
Lees ook:Nieuwe teaser Rio 2
Lees ook:Eerste details over Rio 2
Lees ook:Teaser voor Rio 2

Eén reactie op “Trailer 2 voor Rio 2

  1. TAZ

    dit wordt waarschijnlijk ook weer een hele leuke film.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.