Loulou’s Secret aangekondigd

Een nieuwe animatiefilm over een jonge weeswolf en een konijn.

Prima Linea Productions werkt aan Loulou’s Secret (Le Secret de Loulou). Dat wordt een avondvullende animatiefilm die gebaseerd is op de Loulou-kinderboeken van de Franse auteur en illustrator Grégoire Solotareff. Hij is als schrijver en ontwerper aan de film verbonden die het regiedebuut wordt van Eric Omond.

Het verhaal van de film draait om Loulou, een jonge weeswolf, die samen met zijn vriend Tom, een konijn, op zoek gaat naar zijn moeder. Zo belandt het duo op het Carne Festival in Wolfenberg, een plaats waar alle vleesetende dieren een keer per jaar samenkomen voor een grote jacht…

In 2003 verschenen al enkele korte Loulou-filmpjes, maar nu komt er dus ook een lang avontuur met het duo. Het budget van de nieuwe prent is 7,3 miljoen euro. De film, waarvan de productie in de lente start, krijgt een handgetekende, aquarelachtige stijl.

Coproducenten van de film zijn France 3 Cinema en Araneo (België). Prima Linea is onder meer bekend van animatiefilms Zarafa, Peur(s) du noir en de korte tekenfilm L’Homme à la Gordini. Recent kondigde de studio ook een samenwerking aan met Michal Dudok de Wit en Studio Ghibli.

(Via Variety)

Lees ook:Mooie blik op Loulou-tekenfilm
Lees ook:Eerste glimp Red Turtle
Lees ook:Duistere trailer voor Ed
Lees ook:Michael Dudok de Wit bezig met langspeelfilm
Lees ook:Cartoon Saloon verfilmt bestseller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.