Spionagemeisjes en Karl Lagerfeld klaar voor actie

De animatieserie Totally Spies krijgt eindelijk zijn langverwachte bioscoopavontuur. De gelijknamige film wordt dit jaar in de zalen verwacht. Maar wat heeft de excentrieke modeontwerper uit de kop met de film te maken?

Totally Spies is een productie van het Franse Marathon en Studio 37. Behalve in België (VT4) en in Nederland (Jetix) wordt de televisieserie ook in meer dan honderd andere landen uitgezonden. Met 130 afleveringen verspreid over vijf seizoenen is de serie een wereldwijd succes bij de jeugdige kijkers.

Dat er nu ook een animatiefilm volgt, is moeilijk een verrassing te noemen. De avonturen van het trio staan in de top vijf van de beste kinderprogramma’s over de hele wereld.

De film gaat over iets waar in de serie niet echt werd bij stilgestaan: hoe de meiden nou eigenlijk spionnen werden. In de filmteaser (zie onderaan) verklappen de meiden zelf al dat er iets totally cool gebeurde op hun eerste schooldag. In dit extra lange avontuur nemen Sam, Clover en Alex het op tegen een dolgedraaide mannequin die met zijn uitvinding een wereld vol perfecte mensen wil creëren.

Het Duitse mode-icoon Karl Lagerfeld zal in de animatiefilm de rol vertolken van de schurk Fabu. Blijkbaar is de stijlgoeroe niet te beroerd om eens af te dalen uit het anders zo elitaire modewereldje om voor het eerst een stem in te spreken voor een animatiefilm.

En een animatiefilm is toch iets dat we -gezien de populariteit van Totally Spies- makkelijk een massaproduct kunnen noemen. O jee, als dat het imago van de man maar niet bezoedelt! Net als Lagerfeld wil de schurk er in de film voor zorgen dat iedereen er Fabu-leus uitziet. Dolletjes.

Hoe en waarom de helden van Totally Spies precies gerekruteerd werden en wat voor nieuwe uitdagingen hen te wachten staan, kun je vanaf 22 juli 2009 in de Belgische bioscopen zien. In Nederland is het volgens de website van de distributiemaatschappij Independent Films nog wachten tot 14 oktober 2009.

Teaser Totally Spies

Afbeeldingen

Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket

(En zo heeft je nichtje ook weer wat nieuws om naar uit te kijken, Rex.)

Lees ook:Eerste trailer voor K3
Lees ook:Supermeiden in Miraculous Lady Bug
Lees ook:Nieuwe knappe clip en posters voor Ackers 9
Lees ook:De eerste vijf minuten uit The Princess and the Frog
Lees ook:Animatiespotje moet Britse meiden beter voorlichten

Eén reactie op “Spionagemeisjes en Karl Lagerfeld klaar voor actie

  1. Tom

    Het lijkt er niet op dat ze er nog een filmglans aan hebben toegevoegt.

    Maareh, dat word dan een interessante krachtmeting: Suske en Wiske Vs. Totaly Spies. Beide zijn populaire concepten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.