Regisseur laat de Chipmunks in de steek

Alvin and the Chipmunks 3 zit zonde regisseur

Alvin and the Chipmunks 3 zit zonder regisseur. Betty Thomas blijft liever uit de buurt van de eekhoorns, die nu alweer op zoek gaan naar een nieuwe filmmaker.

Alvin and the ChipmunksHet lijkt wel of er een vloek rust op Alvin and the Chipmunks. Voor elke nieuwe film rond de muzikale eekhoorns moet 20th Century Fox op zoek naar een nieuwe regisseur. Tim Hill vond het na de eerste wel genoeg geweest en Betty Thomas houdt het na de squeakquel voor bekeken. Hoewel ze normaal ook de derde film zou regisseren, trekt ze zich terug net voor de opnames beginnen.

Hoewel de Chipmunks-films inhoudelijk weinig voorstellen, zijn ze commercieel wel elke keer een groot succes. De twee vorige films met de zingende diertjes brachten wereldwijd al meer dan 800 miljoen dollar op. Deel drie werd aangekondigd als een 3D-film, maar de studio zou nu toch geneigd zijn om het bij 2D te houden. Tenzij de nieuwe regisseur daar anders over denkt. De productieperikelen en de strakke deadline (winter 2011) zorgen ervoor dat de studio nu met de handen in het haar zit. Fox moet nu snel op zoek naar een regisseur die niet allergisch is voor knaagdieren, hoge stemmetjes en een bekkentrekkende Jason Lee.

Een deel van de liveactionbeelden wordt opgenomen op een locatie met een strand (mogelijk Hawaï) en de plot zou draaien om de Chipmunks die schipbreuk lijden en op een eiland aanspoelen. Officiële details zijn er echter nog niet.

Alvin and the Chipmunks 3 wordt in België verwacht op 14 december 2011. De Nederlandse release volgt een dag later op 15 december 2011.

(Via The Playlist en LA Times)

Lees ook:Chipmunks krijgen een Shrek-regisseur
Lees ook:Teaserposter Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked
Lees ook:Eerste trailer Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked
Lees ook:Chipmunks en Chipettes sieren nieuwe filmposters
Lees ook:Nieuwe trailer voor Alvin and the Chipmunks 3

Eén reactie op “Regisseur laat de Chipmunks in de steek

  1. yarnick

    hmmm ben benieuwd

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.