Jack Black gaat op zoek naar het monster van Loch Ness

Jack Black schaart zich achter een monsterlijke animatiefilm

Cryptozoology wordt een animatiefilm over legendarische monsters.

Jack Black en zijn personage Po in Kung Fu PandaJack Black heeft de smaak van animatiefilms goed te pakken. Na de hoofdrol als Po in Kung Fu Panda, een bijrol als Lenny in Shark Tale en een minirolletje als Zeke in Ice Age, werpt de Amerikaanse acteur zich met zijn volle gewicht op een nieuwe animatiefilm: Cryptozoology.

Een animatiefilm over de studie die zich bezighoudt met het onderzoek naar mysterieuze monsters als BigFoot, het monster van Loch Ness en de Yeti, klinkt leuk. Of ze nou wel of niet bestaan (hebben), binnenkort komen ze tot leven in de nieuwe animatiefilm van Illumination Entertainment.

Die studio moet zich binnenkort voor het eerst bewijzen met Despicable Me, maar de plot laat in ieder geval veel ruimte voor heel wat spectaculaire monsters en heldhaftige personages. Het script moet nog geschreven worden, dus een releasedatum voor het project is er nog niet.

Zullen we in Cryptozoology zo'n Yeti zien?Over de animatiestijl van Cryptozoology werd in het persbericht niet gesproken, maar het gaat naar alle waarschijnlijkheid over een computeranimatiefilm. Tenzij de film in de voetsporen zou willen treden van The Princess and the Frog, maar dat lijkt me voor een beginnende studio erg riskant.

Na een update werd het bovendien duidelijk dat Jack Black zijn stem deze keer niet aan de film leent en uitsluitend achter de schermen optreedt als  een van de filmproducenten.

Maar geen nood, wie zijn stem absoluut nog eens in een animatiefilm wil horen, moet gewoon nog even wachten op Kung Fu Panda 2.

(Via SlashFilm en Variety)

Lees ook:Exclusief: Kung Fu Panda Trailer
Lees ook:Officiële trailer Kung Fu Panda
Lees ook:Angelina Jolie is tijgerin in Kung Fu Panda
Lees ook:De échte Kung Fu panda
Lees ook:Nederlandse stemmen en trailer Kung Fu Panda

Eén reactie op “Jack Black gaat op zoek naar het monster van Loch Ness

  1. peter

    mmmmmm
    nieuwe studio lijkt me leuk
    mijn lievelings animatie studios zijn
    1.disney
    2.pixar
    3.dreamworks
    mischien word deze wel op de 4 of 3 plek

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.