Eerste filmposter Legend of the Guardians

Bekijk de nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians

Spectaculaire waterdruppels moeten wijken voor het gevleugelde hoofdpersonage dat zich een weg baant door een gordijn van regen. De eerste poster is geland.

Filmposter Legend of the GuardiansDe eerste animatiefilm van Zack Snyder (Watchmen, 300) is gebaseerd op Guardians of Ga’Hoole, een reeks van fantasievolle boeken van Kathryn Lasky. De animatiestudio die ervoor zorgt dat elk veertje op de juiste plaats zit is Animal Logic. De eerste poster plaatst dan ook de details van de computeranimatie in de kijker met een shot waarbij het hoofdpersonage door de regen fladdert. Die slow-motionsequentie kon je eerder al uitgebreid bekijken in de eerste en tweede trailer voor het luchtavontuur.

In Legend of the Guardians wordt Soren, een jonge kerkuil, ontvoerd en naar de St. Aggie’s Academy voor weesuilen gebracht. Maar de school blijkt een trainingskamp waar onschuldige jongelingen worden gehersenspoeld tot ze willoze soldaten zijn. Samen met enkele van zijn nieuwe vrienden, kan Soren gelukkig ontsnappen en vlucht hij naar het eiland van Ga’Hoole. Daar hoopt hij de legendarische beschermers te vinden die het kwade leger kunnen verslaan.

Legend of the Guardians verschijnt ook in 3D en draait vanaf 29 september 2010 in de Nederlandse bioscopen. De Belgische release volgt enkele weken later op 20 oktober.

(Via IMPA)

Lees ook:Nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians
Lees ook:Drie spotjes voor Legend of the Guardians
Lees ook:Karakterposters voor Legend of the Guardians
Lees ook:Nieuwe beelden uit Legend of the Guardians
Lees ook:Nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians

0 reacties op “Eerste filmposter Legend of the Guardians

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.