Eerste blik op Johnny Depp als Rango

Bekijk Johnny Depp als Rango

Een eerste afbeelding van het maffe karakter uit de animatiefilm Rango.

Filmposter RangoDe eerste teaser voor Rango was niet meer dan een absurde clip van een mechanische vis die de weg overstak (wellicht om aan de overkant te geraken) en de interactieve website bevatte alleen maar enkele korte animaties met personages uit de eerste animatiefilm van Gore Verbinski (regisseur van de eerste drie Pirates of the Caribbean-films).

Vandaag licht een nieuwe filmposter toch een langverwacht tipje van de sluier op. Op de afbeelding prijkt het titelpersonage Rango, aan wie Johnny Depp zijn stem leent. Hij speelt een charismatische kameleon die eropuit trekt om zichzelf te vinden, want als huisdier heeft hij last van een identiteitscrisis.

Volgens de regisseur zorgt Industrial Light & Magic voor een splinternieuwe techniek die nog niet eerder in een animatiefilm was te zien. Zo zouden de makers in staat zijn om elke beweging van Depp over te zetten naar zijn geanimeerde personage. Heel binnenkort wordt de eerste trailer verwacht die moet bewijzen hoe revolutionair de prent echt is.

[Update: De eerste trailer voor Rango vind je ondertussen in dit bericht.]

Wat vinden jullie van deze maffe kameleon die totaal niet de moeite doet om zich te camoufleren? (klik op de afbeelding rechts voor hoge resolutie)

(Via RopeOfSilicon, met dank aan Mike, Jeroen en Sven voor de tip)

Lees ook:Eerste teaser voor Rango
Lees ook:Enkele nieuwe personages uit Rango
Lees ook:Eerste trailer voor westernavontuur Rango
Lees ook:Rango-clip: You Ain’t from Around Here
Lees ook:Johnny Depp houdt van opgewonden goudvissen

5 reacties op “Eerste blik op Johnny Depp als Rango

  1. Thijs

    hmm motion capture bestaat toch al
    een behoorlijk tijdje dacht ik zo XD

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Precies wat ik ook dacht, Thijs. Lijkt me ook meer op een verkooppraatje dan echt een nieuwe techniek, maar we zien het straks vanzelf wel in de nieuwe trailer. :)

        /   Beantwoorden  / 
  2. luc

    Rango ziet er in ieder geval leuk/goed uit. ik ben wel erg benieuwd naar deze film. Ik hoop dat de film de absurditeit van de trailer behoud. Ik heb zin in een vage film ^^

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hannes

    Ik heb de trailer gezien en eerlijk gezegd zegt het mij niet zoveel. Niet slecht, niet goed, neutraal, en dus ook niet een bezoekje aan de cinema waard. Zeg ik nu, natuurlijk, hopelijk kan een tweede trailer mij meer bekoren. Zo vond ik dat het feit dat Johnny Depp en de makers van Pirates hierachter zitten, overheersend aanwezig. Ach ja, we zullen wel zien!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jeroen

      Kvond dat het er wel goed uitzag, altijd leuk als ze met animatie eens een iets ander genre betreden.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.