Een 3D-filmposter voor Alpha and Omega

Bekijk de 3D-filmposter voor Alpha and Omega

Het begint steeds vaker een trend te worden om iets bijzonders te doen met de poster voor een film die in 3D wordt uitgebracht. Dat is niet alleen zo voor speelfilms (denk aan Final Destination en Saw VII), maar ook voor animatiefilms.

Afbeelding uit Alpha and OmegaIn Alpha and Omega, de eerste animatiefilm van Crest Animation Studios, worden Kate en Humphrey, twee wolven die elkaar niet kunnen uitstaan, ontvoerd en in een reservaat gedumpt waar ze elkaar beter leren kennen en verplicht worden om met elkaar op te trekken.

Na de eerste trailer en de karakterposters, pakt de marketingafdeling uit met een 3D-poster. Die werd ontworpen door Ignition Creative, die ook de affiches maakte voor Despicable Me en de vrolijke reeks van alfabet-posters voor Coraline. De poster werd voorzien van een extra dimensie door Virtual Images.

Alpha and Omega wordt in België verwacht op 27 oktober 2010, in Nederland op 24 november 2010. De animatiefilm zal ook in 3D in de bioscopen verschijnen. Meer informatie over de film en de stemmen vind je in ons vorige bericht.

Filmposter in 3D voor Alpha and Omega (klik voor ware grootte)

Lees ook:Twee nieuwe clips uit Alpha and Omega
Lees ook:Nieuwe poster en afbeeldingen uit Alpha and Omega
Lees ook:Nieuwe karakterposters voor Alpha and Omega
Lees ook:Meer hondsdolle wolven uit Alpha and Omega
Lees ook:Coraline stunt n°2

2 reacties op “Een 3D-filmposter voor Alpha and Omega

  1. Tünde

    Leuk idee, alleen ze hadden er wel wat meer mee kunnen doen ipv een beetje heen en weer draaien…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kristian Timmerman

    Erg leuke familiefilm een aanrader. Het is wel met een knipoog naar een aantal andere animaties, maar dat maakt het JUIST zo erg grappig! Ik volg de film al een tijdje en ja ik heb er een vervolg over geschreven op blogspot
    http://alphaandomega3dextendededitionbackup.blogspot.com/
    of bezoek Het You Tube kanaal HumphreyBackUp (helaas is mijn orginele kanaal gehacked TheRealHumphrey) hier staat een bonte verzameling op van fans en Lionsgate en andere over Alpha en Omega 3D…
    Ik wens u veel kijkplezier!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.