Nieuwe poster voor paashaaskomedie Hop

Bekijk de nieuwe filmposter voor Hop, een komedie vol “candy, chicks and rock ‘n’ roll” over een man die de paashaas aanrijdt.

Hop vertelt het verhaal van Fred (James Marsden), een werkloze nietsnut die per ongeluk de paashaas (stem Russell Brand) aanrijdt. Hij neemt het arme beestje in huis zodat het kan herstellen en leert ondertussen wat het betekent om eindelijk volwassen te worden.

De nieuwe poster lijkt goed op de vorige, maar dan opgevuld met het drumstel uit de eerste teaser, een berg snoep (met daarin een lachend hoofd) en een kwaad kijkend kuiken.

De deels geanimeerde film is het tweede kind van Illumination Entertainment, die hoog scoorde met de debuutfilm Despicable Me. Het is echter de eerste film waarin de studio computeranimatie met live action combineert, al heeft regisseur Tim Hill (Muppets from Space, Alvin and the Chipmunks) wel de nodige ervaring met deze mediamix.

Hop wordt in de Nederlandse zalen verwacht op 30 maart 2011. De Belgische release staat voorlopig gepland voor 13 april 2011. Meer info vind je in onze vorige berichten.

(Via IMPA)

Lees ook:Nieuwe karakters uit paashaaskomedie Hop
Lees ook:Eerste teaser voor paashaaskomedie Hop
Lees ook:Nieuwe trailer voor paashaaskomedie Hop
Lees ook:Eerste poster voor paashaaskomedie Hop
Lees ook:Eerste trailer voor paashaaskomedie Hop

3 reacties op “Nieuwe poster voor paashaaskomedie Hop

  1. esteban

    Ik snap echter de link met ‘candy’ niet … of vieren ze dit aan de andere kant van de oceaan op een andere manier?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      “In legend, the Easter Bunny brings baskets filled with colored eggs, candy and sometimes also toys to the homes of children on the night before Easter” (Wiki). Lijkt erop dat ze aan die kant meer krijgen dan alleen de chocolade eieren. ;)

        /   Beantwoorden  / 
  2. Tom

    En is chocola niet óók snoep?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.