Nog meer leuke Looney Tunes-filmpjes in 3D

“I tawt i taw a puddy tat!” Goed nieuws voor de fans van Tweety, Daffy, Road Runner en de anderen. Warner Bros werkt aan nieuwe Looney Tunes-filmpjes in 3D.

Warner Brothers Animation werkt aan nieuwe, korte animatiefilms rond de bekende personages uit het Looney Tunes-archief. De studio kondigde zonet drie nieuwe filmpjes aan: Daffy’s Rhapsody, I Tawt I Taw a Puddy Tat en eentje waarvan de naam nog niet bekend is. Ze worden ingeblikt door Matthew O’Callaghan, de regisseur van de vorige drie.

Net zoals hun voorgangers (Coyote Falls, Rabid Rider, Fur of Flying) verschijnen de kortfilms in 3D en worden ze gekoppeld aan andere films van de studio. Voor de filmpjes worden oude, authentieke opnames gebruikt van Mel Blanc, die zijn stem leende aan de klassieke tekenfilmfiguurtjes uit de jaren vijftig.

In Daffy’s Rhapsody gaat de koppige jager Elmer Fudd achter Daffy Duck aan. Voor ze het goed en wel beseffen, belanden ze op het podium tijdens een musical.

I Tawt I Taw a Puddy Tat brengt een klassiek kat-en-vogelspelletje waarin Tweety Bird uit de klauwen van zijn aartsvijand Sylvester the Cat probeert te blijven in het bekende appartement van Granny.

Het derde, voorlopig titelloze, filmpje brengt een nieuw avontuur waarin Wile E. Coyote zijn eeuwige jacht voortzet op de razendsnelle Road Runner.

Het eerste filmpje gaat Happy Feet 2 vooraf in de bioscoop (23 november 2011). Onderaan vind je alvast een eerste plaatje uit het muzikale avontuur met Daffy en Elmer.

Afbeelding uit Daffy’s Rhapsody (klik voor hoge resolutie)

(Via ComingSoon)

Lees ook:Clip en plaatjes uit Daffy’s Rhapsody
Lees ook:Achter de schermen van Daffy’s Rhapsody
Lees ook:Eerste plaatjes uit I Tawt I Taw a Puddy Tat
Lees ook:Eerste clip uit I Tawt I Taw a Puddy Tat
Lees ook:Vier nieuwe clips uit The Looney Tunes Show

3 reacties op “Nog meer leuke Looney Tunes-filmpjes in 3D

  1. Jeroen

    Interessant,
    na het zien van de Road Runner shorts heb ik er geen probleem mee om deze personages voor deze omstandigheden in een CGI jasje te zien.
    .
    Wel benieuwd hoe ze dat precies gaan aanpakken met het archiefmateriaal van Mel Blanc.

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    zet ze allemaal op een dvdtje als er genoeg af zijn zou ik zo zeggen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.