Nieuwe posters barstensvol Muppets

Nieuwe promoplaatjes met meer Muppets dan je ogen aankunnen.

Poppen, poppen en nog meer poppen in The Muppets, de nieuwe film van Walt Disney. Twee nieuwe promotieplaatjes bevatten een flinke overdosis stoffen personages van Jim Henson.

Het verhaal draait om Gary (Jason Segel), Mary (Amy Adams) en de nieuwe muppet Walter. Zij willen de bekende, donzige personages helpen om het Muppet Theater te redden van Tex Richman (Chris Cooper), een oliebaron die het gebouw wil slopen.

The Muppets wordt in de Nederlandse en Belgische bioscopen verwacht op 15 februari 2012. De veelbelovende trailer, drie teasers, afbeeldingen en meer informatie over het verhaal van de nieuwe komedie vind je in onze vorige berichten.

Promotieafbeelding voor The Muppets
(klik op de plaatjes om in hoge resolutie van de details te genieten)

(Via Fandango en ToughPigs, met dank aan Jeroen voor de tip)

Lees ook:Veelbelovende trailer voor The Muppets
Lees ook:Leuke filmposter voor The Muppets
Lees ook:Meer nieuwe clips uit The Muppets
Lees ook:Nieuwe parodie van The Muppets
Lees ook:Nóg een nieuwe trailer voor The Muppets

5 reacties op “Nieuwe posters barstensvol Muppets

  1. TAZ

    ik hoop dat er weer een flinke dosis humor in zit zoals we die van de muppets gewend zijn en wat mij betreft mogen de muppets hun gezichten weleens wat vaker op disney channel laten zien.
    ze hebben dan wel the henson company gekocht maar daar is op deze film na nog maar weinig van te merken op disney channel en disney xd.
    ik zie liever s’avonds the muppet show of muppets tonight of desnoods een compleet nieuwe serie van de muppets in plaats van die jeugdseries maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening.

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    ik wordt al wat vrolijker.
    in dit interbericht http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/2636106/Muppet-Show-to-return-to-TV-after-27-years.html staat dat er nieuwe afleveringen van the muppet show in de maak zijn.
    ze hebben al wel namen van zenders zoals ABC en fox die het willen gaan uitzenden maar de naam disney channel nog niet.
    we kunnen dus alleen maar hopen dat disney channel hier ook op in gaat spelen en ook de nieuwe afleveringen gaat uitzenden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Behalve dat het bericht uit 2008 stamt, staat het vol voorwaardelijke wijs: ‘het zou kunnen, ‘het is mogelijk’, ‘misschien’… Maar als de film een financieel succes blijkt, is het logisch dat de studio een vervolg of een spin-off voor tv overweegt. We’ll see.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Erik Butter

        tjah het zou nooit meer t zelfde zijn nu Jim Henson al geruime tijd dood is. Ik heb veel goeie herrineringen aan de Muppet show en ik denk dat ik het daar bij laat.

          /   Beantwoorden  / 
  3. TAZ

    laten we maar het beste ervan hopen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.