Edgar en Weird Girl uit Frankenweenie

Een eerste blik op twee karakters uit de nieuwste van Tim Burton.

Frankenweenie is de nieuwe, langverwachte stop-motionfilm van regisseur Tim Burton. De film wordt volledig in zwart-wit gemaakt en wordt dit jaar in 3D in de bioscoop uitgebracht.

Het verhaal draait om de jonge Victor en zijn hondje Sparky. Wanneer de vrolijke viervoeter door een auto wordt aangereden, brengt zijn baasje hem opnieuw tot leven met elektrische impulsen (à la Frankenstein, vandaar de titel). Hij wil zijn monsterlijke creatie voor de buitenwereld verborgen houden, maar het duurt niet lang voor de andere kinderen op school zijn geheim ontdekken. En zij willen ook hun eigen huismonster…

Het nieuwe plaatje uit de animatiefilm werpt een eerste blik op Edgar “E” Gore, een van kinderen uit de animatiefilm. Zijn naam is – net als die van vele andere personages – een verwijzing naar een bekend karakter uit een oude horrorfilm. Daarnaast prijkt Edgar ook op een foto die genomen werd op een tentoonstelling met werk van Tim Burton. Via een tweede kiekje krijg je zo ook Weird Girl te zien. Beide personages zitten bij de jonge Victor op school.

Update: Bekijk de eerste trailer voor Frankenweenie.

Afbeelding en foto’s van Frankenweenie-karakters (klik voor hoge resolutie)

(Via Yahoo en TheSuperslice)

Lees ook:Nieuwe poster voor Frankenweenie
Lees ook:Verse trailer voor Frankenweenie
Lees ook:Nieuw plaatje uit Burtons Frankenweenie
Lees ook:Verse afbeelding uit Frankenweenie
Lees ook:Nieuwe plaatjes uit Frankenweenie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.