Bekijk Tangled Ever After online

Bekijk de grappige, korte animatiefilm met de personages uit Tangled.

Voor wie al onze vorige berichten over Tangled Ever After heeft gemist: de komische animatie is een bonusfilmpje dat in de Amerikaanse bioscopen voorafging aan de 3D-release van tekenfilm Beauty and the Beast. Walt Disney brengt die film echter niet uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen, dus de kans is klein dat je korte film hier op het witte doek kunt bekijken.

Dat is ook het geval bij onze zuiderburen, maar in Frankrijk werd de korte film gisteravond wel op tv uitgezonden. Bovendien staat Tangled Ever After (Le Mariage de Raiponce) ook gewoon online op de Franse website van Walt Disney.

Dat betekent helaas dat het onderstaande filmpje gedubd is. Gelukkig vormt dat niet echt een probleem, want er wordt in het filmpje niet veel gesproken. Alles draait immers om slapstick en de hilarische avonturen van kameleon Pascal en paard Maximus. Wie de animatiefilm Tangled (Rapunzel) heeft gezien, zal ongetwijfeld ook enkele leuke verwijzingen opmerken. De videokwaliteit had wat beter gemogen, maar met de overdosis visuele humor ben je dat gauw vergeten.

Korte animatiefilm Tangled Ever After (Le Mariage de Raiponce)

(Met dank aan David voor de tip)

Lees ook:Kleurrijke filmposter voor Rapunzel
Lees ook:Nieuwe clip en plaatjes uit Tangled Ever After
Lees ook:Leuk fragment uit Tangled Ever After
Lees ook:Eerste blik op Tangled Ever After
Lees ook:Disney werkt aan korte animatiefilm Rapunzel

5 reacties op “Bekijk Tangled Ever After online

  1. 5tarvin

    die is echt heel grappig en wat mooi gemaakt … top a++

      /   Beantwoorden  / 
  2. DragonMaster

    Hahahah, super leuk filmpje! Hopelijk in de toekomst in full HD als bonus materiaal bij een Disney film? Ik wil zeker nog eens de Engelse versie in de beste kwaliteit bekijken. :)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans W.

    Top geanimeerd weer! In de ‘cartoony’ momenten iets meer Warner Bros dan Disney, maar dat mag de pret niet drukken…

      /   Beantwoorden  / 
  4. esteban

    ‘Tangled Ever After’ zat aan ‘Beauty and the Beast 3D’ verbonden. Of hij ook op de desbetreffende 3D-blu-ray uitgave (landelijk) staat, weet ik niet.

    Ik had gehoop dat het op de blu-ray van ‘Winnie the Pooh’ zou terug te vinden zijn, maar van die uitgave is ondertussen via Disney Benelux bevestigd dat wij hem in Europa niet krijgen muv. Scandinavische landen. Van bovenaf werd beslist dat dit ook zo zal blijven.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hans W.

      Ik heb een 3D-BluRay versie van “Beauty and the Beast” gezien, en daar stond-ie in ieder geval niet op. Maar misschien was dat een Amerikaanse uitgave, en wordt-ie in Europa anders uitgebracht…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.