Eerste details over tweede Muppets-film

Naast de titel en foto’s werd ook een stukje van het verhaal vrijgegeven.

Zoals we eerder schreven, wordt er achter de schermen druk gewerkt aan een nieuwe bioscoopfilm met de bekende poppen van Jim Henson. In een recent interview wordt nu de officiële titel van de nieuwe Muppets-film aangekondigd en lichten de makers een tipje van de sluier op.

Het verhaal van The Muppets… Again! brengt Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzo en de anderen van Amerika naar Europa. Tijdens hun tournee houden ze halt in theaters in Berlijn, Madrid en Londen. Onderweg raken ze verwikkeld in een complot van Constantine, een crimineel meesterbrein. Hij wil een enorme diamant stelen en het toeval wil dat hij erg goed op Kermit lijkt.

Alle ingrediënten voor een komisch avontuur vol chaos en verwarring zijn aanwezig. Volgens schrijver en regisseur James Bobin, die ook The Muppets (2011) regisseerde, waren de vele films uit de jaren zestig en zeventig over juwelendiefstallen een inspiratie voor de film. The Muppets… Again! zal dat genre combineren met humor en liedjes.

Voor de sequel hebben een heleboel bekende acteurs getekend, waaronder Ricky Gervais (Dominic, een gemene handlanger van Constantine), Tina Fey (Nadya, een pittige, Russische gevangenisbewaker) en Ty Burrell (Jean Pierre Napoleon, een Franse agent van Interpol). Bret McKenzie verzorgt opnieuw het muzikale aspect van de film. Via Totalfilm zijn alvast de eerste plaatjes opgedoken, waarop de Muppets en Gervais in de Londense Undergrond zijn te zien.

De film wordt in de Amerikaanse zalen verwacht op 21 maart 2014. Het volledige, grappige interview van Kermit the Frog met Entertainment Weekly kun je hier nalezen.

Eerste promotieplaatjes voor The Muppets… Again! (klik voor hogere resolutie)

Lees ook:Nieuwe Muppets-trailers
Lees ook:Eerste teaser tweede Muppets-film
Lees ook:Disneys Planes 2 en Muppets 2
Lees ook:Muppets-vervolg officieel aangekondigd
Lees ook:Leuke eerste teaser voor The Muppets

2 reacties op “Eerste details over tweede Muppets-film

  1. Max

    Leuk ben erg benieuwd, maar hopelijk gaan ze niet door met slechte verhalen en nieuwe films als deze film een succes is!

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    leuk verhaal maar het gaat dan wel lijken op de film the great muppet caper lijken

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.