Nieuwe Mickey-filmpjes op komst

Mickey

Disney geeft Mickey Mouse-serie een tweede seizoen.

MickeyDe recente tekenfilmserie Mickey Mouse is een succes, want Walt Disney heeft een tweede seizoen groen licht gegeven. Het eerste seizoen bereikte sinds juni 2013 meer dan 100 miljoen kijkers in de Verenigde Staten en wordt wereldwijd in 160 landen in 33 talen uitgezonden.

Het team van het eerste seizoen keert terug met Paul Rudish, Clay Morrow en Aaron Springer als regisseurs en Joseph Holt als art director. De korte films van ongeveer vier minuten worden eerst op Disney Channel uitgezonden en verschijnen een dag later online.

Mickey Mouse en zijn bekende vrienden Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy en Pluto belanden steeds in een komische situatie. Nieuwe exotische locaties zijn onder meer Spanje, Nederland, India en de ruimte. In een aantal van de nieuwe filmpjes zal Minnie ook een centrale rol krijgen.

In Amerika start de tweede reeks op 11 april 2014 met de aflevering Cable Car Chaos, waarin de tram met Minnie erin op hol slaat en door de straten van San Francisco scheurt. Later volgen onder andere Fire Escape (Mickey moet Minnie uit haar brandende flat redden), Eau de Minnie (de hele stad wordt betoverd door Minnies parfum) en The Boiler Room (Mickey neemt het op tegen een monster uit de kelder van Minnie).

Clip uit Cable Car Chaos

(Via Indiewire)

Lees ook:Cable Car Chaos
Lees ook:Fire Escape
Lees ook:Eau de Minnie
Lees ook:O Sole Minnie
Lees ook:No Service

2 reacties op “Nieuwe Mickey-filmpjes op komst

  1. TAZ

    Hele leuke clip en heel erg leuk nieuws dat de mickey mouse shorts een tweede seizoen krijgen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. DragonMaster

    Goed nieuws!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.