Chris Rock is mug in Bee Movie

Comedian Chris Rock doet goede zaken bij DreamWorks Animation. Hij was als zebra te horen in Madagascar, en die rol zal hij ook weer op zich nemen in Madagascar 2. Daarnaast is-ie ook nog even te horen in Bee Movie… als mug! Volgens mij heeft-ie daar inderdaad precies het goede irritante stemgeluid voor.

Rock vertelde er zelf over in een interview in SCI FI Wire: “I’m barely in Bee Movie. I just did, like, a day. I’m the voice of a mosquito… It’s one of these things, though, where me and Jerry Seinfeld were in the recording studio together. It got funnier than it probably would have been if we weren’t together.”

Nieuwe trend?
Dat lijkt een nieuwe trend in animatieland te worden: niet langer alle stemmen los van elkaar opnemen (iets waardoor je eindeloos kunt sleutelen aan een stem, maar waar acteurs nogal eens over klagen), maar gewoon de acteurs samen in de recordingstudio zetten, zodat ze elkaar wat tegenspel kunnen geven. Open Season werd helemaal zo gemaakt; het lijkt erop dat dat bij Bee Movie dus ook deels is gebeurd.

Lees ook:Chris Rock doet twee stemmen in American Dog
Lees ook:De trailer van Toy Story 2 Requiem
Lees ook:Pinguins nemen Hollywood over
Lees ook:Nieuwe Madagascar 2 teaser trailer!
Lees ook:Madagascar 2, ook 2D intro

3 reacties op “Chris Rock is mug in Bee Movie

  1. Dominique

    het klopt niet dat bij open season alle stemmen niet apart werden opgenomen. Bij de extra’s op de dvd zie je dat de twee hoofdpersonen elkaar pas voor het eerst zien als de film bijna af is

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ferry Piekart

    Nou ga ik ook weer twijfelen… ik meen me toch te herinneren dat ik heb gelezen dat de cast van Open Season als ‘ensemble’ de studio inging. Misschien dat alleen de hoofdpersonen los zijn gedaan? Of ben ik nou in de war met een andere film?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.