Eerste beeld Madagascar 2: The Crate Escape

Het eerste beeld van de opvolger van Madagascar met de titel Madagascar: The Crate Escape is vrijgegeven. We herkennen dezelfde pose van Alex de leeuw, Marty de zebra, Gloria het nijlpaard en Melman de giraf uit het eerste deel, maar deze keer staan ze niet bang te wezen in de jungle van Madagascar maar midden in de Afrikaanse steppe. In deze Dreamworks animatiefilm bedenken de verwende zoodieren een ontsnappingsplan met een oud vliegtuig uit Madagascar, om na een tijdje een noodlanding te maken in het midden van Afrika. Een ontmoeting met hun soortgenoten is niet ver weg en wanneer hun oerinstinct weer boven komt dringt de moeilijke keuze zich op: in Afrika blijven of terugkeren naar de veilige Central Park Zoo in New York?

Je hoort opnieuw de stemmen van Ben Stiller, David Schwimmer, Chris Rock en Jada Pinkett Smith in dit vervolg. Eric Darnell en Tom McGrath nemen wederom de regie voor zich. Op 3 december 2008 kan je Madagascar: The Crate Escape verwachten in de Nederlandse zalen. Voor België is nog geen datum bekend. Een derde(!) deel staat gepland voor een release rond 2011/2012.

Lees ook:
- Dreamworks slaat door met animatie-sequels 

Lees ook:Nieuwe Madagascar 2 teaser trailer!
Lees ook:Nieuwe foto’s Madagascar: Escape 2 Africa
Lees ook:Eerste teaser-trailer Madagascar 2: The Crate Escape
Lees ook:Bekijk de kortfilm Merry Madagascar online
Lees ook:Frances McDormand leent stem aan Madagascar 3

Eén reactie op “Eerste beeld Madagascar 2: The Crate Escape

  1. esteban

    ‘Madagascar’ is de enige Dreamworks die ik nog niet heb gezien. (zaterdagavond op VT4 in B) Toch krijg ik (onterecht?) het gevoel dat ze dit nét als ‘Shrek’ gaan uitpersen tot het niveau zwaar ondermaats is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.