Monsters vs Aliens krijgt een special maar geen sequel

Monsters vs Aliens krijgt geen sequel, wel een halloweenspecial

Tegenvallende resultaten zorgen ervoor dat er geen vervolg komt op de animatiefilm. In dit bericht meer informatie over de specials rond Monsters vs Aliens en Madagascar, inclusief enkele fragmenten uit Mutant Pumpkins from Outer Space.

Logo Mutant Pumpkins from Outer SpaceIn de L.A. Times is te lezen hoe DreamWorks een streep trekt door het plan om een vervolg te maken op Monsters vs Aliens.

Internationaal gezien scoorde de computerprent niet zo goed als de animatiestudio had verwacht. Daardoor komt er blijkbaar een einde aan de typische strategie van de studio om een sequel te maken. Toch is de kans nog steeds reëel dat er een spin-off op tv komt in de vorm van een animatieserie.

Afbeelding uit Mutant Pumpkins from Outer SpaceWel werd er gisteren (28 oktober 2009) op de Amerikaanse zender NBC een special van twintig minuten uitgezonden. De afleveringen stond helemaal in het teken van Halloween. In Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space nemen de supermonsters het op tegen enkele gemuteerde pompoenen die de aarde willen veroveren.

Met Kerstmis komt er ook een special met de beestige personages uit Madagascar. Wanneer Santa Claus met zijn slee crasht op het eiland, krijgen de dieren de belangrijke taak om de pakjes rond te brengen. Uiteraard ontbreken in Merry Madagascar ook de maffe pinguïns niet. Benieuwd of hun gekke ideeën kerstmis zullen kunnen redden.

Vijf fragmenten uit Mutant Pumpkins from Outer Space

(Via Collider)

Lees ook:Vanavond op tv: Mutant Pumpkins from Outer Space
Lees ook:Vervolg Monsters vs Aliens hangt aan zijden draadje
Lees ook:Bekijk de kortfilm Merry Madagascar online
Lees ook:Eerste teaserposter voor Rise of the Guardians
Lees ook:Shrek parodieert Thriller van Michael Jackson

3 reacties op “Monsters vs Aliens krijgt een special maar geen sequel

    1. Seppe

      Oui, c’est la même genre. Mais le special de halloween des Mutant Pumpkins est 21 minutes et le court métrage de Bob’s Big Break ne dure que 13 minutes. :)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Mister3ZE

        Oui, je sais. Je devais en faire un article mais j’ai pas eu le temps :)

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.