Nieuwe Croods-afbeeldigen

Een verse blik op het prehistorische avontuur van DreamWorks.

The Croods is een nieuwe computerfilm van DreamWorks Animation. De regie is in handen van Chris Sanders (Lilo & Stitch en How to Train Your Dragon) en Kirk DeMicco.

Het verhaal speelt zich af in de oertijd en volgt de belevenissen van de familie Crood. Wanneer Moeder Natuur ervoor zorgt dat de grot waar ze wonen vernield wordt, moeten de Croods op zoek naar een nieuwe thuis. Onderweg maken ze kennis met Guy, een jonge zwerver met vernieuwende ideeën over de wereld en erg moderne uitvindingen. Hij maakt indruk op de oudste dochter Eep en dat is niet naar de zin van haar overbeschermende vader Grug.

Onderaan vind je een handvol nieuwe plaatjes uit de animatiefilm. De plaatjes doken op in een kort interview met de regisseurs waarin ze vertellen over de uitdaging om een film te maken met prehistorische karakters die er niet uitzien als een breinloos cliché met een knots. Ook de wereld waarin de Croods leven is meer dan alleen een paar saaie grotten.

Ook vind je een afbeelding die in vier stappen laat zien hoe de poster voor de film van schets tot eindresultaat werd gemaakt. Klik op deze link om de personages op de poster écht tot leven te zien komen.

De animatiefilm (ook in 3D) wordt in maart 2013 in Nederland en België verwacht. Meer informatie en twee trailers vol fantastische dieren vind je in onze vorige berichten.

Afbeeldingen uit The Croods (klik voor hogere resolutie)

Lees ook:Croods-poster komt tot leven
Lees ook:Nieuwe promo voor The Croods
Lees ook:Clip uit The Croods
Lees ook:The Croods krijgt avontuurlijke poster
Lees ook:Nieuwe clips The Croods

2 reacties op “Nieuwe Croods-afbeeldigen

  1. Max

    Mooie foto’s en die laatste is erg interessant!

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    ook deze plaatjes zijn weer mooi

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.