Nieuw bloed voor Trolls

Trolls

DreamWorks Animation kiest nieuwe regisseur en scriptschrijver.

Mike MitchellMike Mitchell vervangt Anand Tucker als regisseur van de nieuwe Trolls-animatiefilm. In het verleden regisseerde hij zowel liveaction- als animatiefilms en combinaties daarvan (Sky High, Shrek Forever After, Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked). Als story artist werkte hij mee aan Antz, Shrek the Third en Monsters vs Aliens. Op dit moment regisseert hij het liveactiongedeelte voor The SpongeBob SquarePants Movie 2.

Voor het verhaal krijgt Mitchell hulp van Erica Rivinoja. Zij heeft een televisieachtergrond en schreef voor animatieseries als South Park, Neighbors from Hell en Clone High. De film wordt geproduceerd door Gina Shay (South Park: Bigger, Longer & Uncut, Shrek Forever After, Puss in Boots: The Three Diablos).

DreamWorks Animation heeft sinds april de intellectuele eigendomsrechten van de poppetjes in handen en plant naast een geanimeerde bioscoopfilm ook een animatieserie (en vast een hoop speelgoed).

Eerder schreven we dat de van oorsprong Deense trollenpoppetjes de inspiratie vormen voor een geanimeerde bioscoopfilm die de mythologie achter de mysterieuze wezentjes zal uitdiepen. Het recentste persbericht van de animatiestudio licht nu ook een tipje van de sluier op:

“De film – die een grootschalige, muzikale komedie wordt – laat zien hoe de Trolls aan hun levendige, kleurrijke haardos kwamen.”

Het resultaat wordt in Amerika in de bioscoop verwacht op 4 november 2016.

Lees ook:South Park verlengd tot in 2016
Lees ook:Nieuwe Shrek-film?
Lees ook:Nieuwe beelden en grappen uit Shrek Forever After
Lees ook:Internationale filmposter Shrek Forever After
Lees ook:Chipmunks krijgen een Shrek-regisseur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.