Animatie Masterclass “Van concept tot storyboard”

Persbericht – Het Holland Animation Film Festival (HAFF) organiseert in de maanden augustus-november 2008 voor de vierde achtereenvolgende maal de masterclass "Van concept tot storyboard". In deze masterclass werken de deelnemers onder begeleiding van internationaal gerenommeerde animatiefilmmakers een concept voor een korte animatiefilm uit tot een volwaardig storyboard. De master class biedt de deelnemers een unieke gelegenheid om hun filmideeën op een hoger plan te brengen…

Ook dit jaar is de masterclass erin geslaagd animatiefilmmakers aan te trekken van naam en faam, die bovendien over uitstekende coachingsvaardigheden beschikken:

· Ruth Lingford (Groot-Brittannië)
· Konstantin Bronzit (Rusland)
· Piet Kroon (Nederland/Verenigde Staten)  

De masterclass wil een bijdrage leveren aan de professionele ontwikkeling van jonge animatiefilmmakers en daarmee een impuls te geven aan de Nederlandse en Belgische animatiefilm. Doel is zes ijzersterke storyboards voor korte animatiefilms te ontwikkelen. De masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Fonds voor de Film en het Binger Filmlab. Alle informatie over de masterclass, aanmelding en de begeleiders is te vinden op de website van het HAFF.

Lees ook:
- Aanmelden Holland Animation Film Festival 08

Lees ook:NIAf organiseert masterclass Piet Kroon
Lees ook:Holland Animation Film Festival 2010 gaat van start
Lees ook:HAFF: Webcompetitie van start en festivalselecties gemaakt
Lees ook:Win kaartjes voor het Holland Animation Film Festival
Lees ook:Nieuwe data voor Nederlandse animatiefestivals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.