Officiële teaser voor Annecy Festival

Teaser Annecy FestivalDe officiële teaser voor Annecy Festival (hét grootste animatiefestival in Frankrijk) staat online. Het filmpje heeft een leuke cartoony stijl, een soort mix tussen Ren & Stimpy en Tom & Jerry.

De teaser werd gemaakt door Oliver Jean-Marie van Xilam Animation, die bekende tekenfilmseries als Shuriken School op hun naam hebben staan.

Let ook even op de papieren vliegtuigjes op het einde, want daar staat het festival bekend om. Het is daar namelijk een sport geworden voor de zaal om zelf gevouwen vliegtuigjes op het podium te gooien. Wanneer dit lukt krijgt de maker van het vliegtuigje vaak een groot applaus.

Teaser Annecy Festival

Lees ook:Geanimeerde Oscarwinnaars
Lees ook:Prettig gestoorde teaser voor The Suicide Shop
Lees ook:Stem op je favoriete filmpje voor Annecy
Lees ook:Alle studenten zijn slaven in Water Brain
Lees ook:Eerste teaser voor Annecy 2011

4 reacties op “Officiële teaser voor Annecy Festival

  1. Seppe

    Leuk dat de bekende karakters uit Oggy and the Cockroaches reclame maken voor het festival, maar ik heb nooit echt genoten van Ren and Stimpy, noch van Oggy and the Cockroaches. Mijn mening botst wellicht met die van heel wat cartoonfans, maar op de een of andere manier spreken de personages me helemaal niet aan. Misschien heb ik het nooit voldoende gekeken om ‘erin’ te komen, maar ik vond beide series nogal flauw. Misschien zelfs een beetje zielloos. Neen, geef mij dan maar Tom and Jerry. :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans W.

    Nou, ik ben een grote Tom & Jerry fan, maar OOK een enorme Ren & Stimpy fan. Leuke teaser, maar ik moest hem wel twee keer bekijken voor ik alles begreep. Vooral dat shot tussen de benen door had ik de eerste keer niet helemaal door. Gelukkig zie je op zo’n festival zo’n teaser tig keer… (en helaas heb ik dit jaar WEER geen tijd voor Annecy… sob,sob)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tünde

      Het is misschien ook leuker om een ander jaar te gaan, aangezien ‘t dit jaar 50 jaar bestaat en het heeeel druk is, nog drukker dan anders…

      Maar ik denk dat ze ‘m daarom ook zo ingewikkeld hebben gemaakt inderdaad, dat ‘ie ook interessant blijft om meerdere keren te kijken.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Misa

    OOh leuk! Das van oggy & De Kakkerlakken daar keek ik altijd met mijn broertje naar op KETNET!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.