Eerste blik op The Nut Job

Bekijk een korte film als voorsmaakje van de knaagdierenkomedie.

The Nut Job is een nieuwe animatiefilm van regisseur Peter Lepeniotis (animator Toy Story 2) en is gebaseerd op zijn korte animatiefilm Surly Squirrel (2005). Het script is van Lorne Cameron (Brother Bear, Over the Hedge). De film is de eerste coproductie van Toonbox Entertainment (Canada) en RedRover (Zuid-Korea). Bekende acteurs als Katherine Heigl en Will Arnett zullen een stem inspreken.

Het verhaal speelt zich af in het fictieve stadje Oakton in de jaren vijftig en volgt de belevenissen van de ondeugende eekhoorn Surly en zijn rattige vriend Buddy. Nadat ze uit het park verjaagd worden en in de stad belanden, plannen ze samen een overval op een notenwinkel. Dat loopt echter uit de hand en het duo raakt betrokken bij een bankoverval.

Zoals dat wel vaker gebeurt, werd als test voor avondvullende prent eerst een korte film gemaakt. In dit geval was dat Nuts & Robbers, een animatie die op filmfestivals in Los Angeles en Duitsland in de prijzen viel. In het komische filmpje raken Surly en Buddy betrokken bij een bankoverval. Hoewel het niet duidelijk is of het om een fragment gaat dat ook in de film zit, kun je het onderstaande filmpje wel als een teaser voor de animatiefilm beschouwen.

The Nut Job (ook in 3D) wordt in 2013 in de Amerikaanse bioscopen verwacht.

Korte animatiefilm Nuts & Robbers

Lees ook:Bekende stemmen voor The Nut Job
Lees ook:Eerste filmposter voor The Nut Job
Lees ook:Trailer The Nut Job
Lees ook:Nieuwe trailer Nut Job
Lees ook:Tweede Nut Job-film

2 reacties op “Eerste blik op The Nut Job

  1. TAZ

    het korte filmpje is in ieder geval al hartstikke leuk.
    als we die humor ook in de lange film gaan zien dan kloppen mijn vermoedens wel zo ongeveer ( zie mijn reactie in vorig bericht over deze film ).
    :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. max

    Ziet er leuk en grappig uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.