Animatiefilms Stan Lee’s Mighty 7

Mighty 7

Drie nieuwe superheldenfilms gebaseerd op de strips van Stan Lee.

Mighty 7A Squared Entertainment, POW! Entertainment en Archie Comics werken samen aan een geanimeerde trilogie die gebaseerd is op Mighty 7, een stripreeks van Marvel-legende Stan Lee (medebedenker van onder andere Spider-Man, X-Men, The Incredible Hulk en Iron Man). Het project wordt omschreven als een reality-superheldenavontuur.

In de verhalen speelt Lee namelijk zelf ook een rol. Wanneer de stripmaker door Archie Comics gevraagd wordt om een nieuw team van superhelden te bedenken, stort er in zijn buurt toevallig een groep buitenaardse gevangenen neer. Hij besluit om de zeven aliens uit de handen van het leger te houden en ze op te leiden tot de nieuwe beschermers van de aarde, al zal dat uiteraard geen eenvoudige opdracht blijken.

De zeven leden bestaan uit Strong Arm (reuzesterke kapitein met blonde lokken), Silver Skylark (vliegende vrouw), Lazer Lord (man die laserstralen kan schieten), Micro (in groen geklede jongen die zichzelf kleiner kan maken), Lady Lightning (vurige, bliksemsnelle meid), Kid Kinergy (kale, telekinetische tweelingbroer van Micro die voorwerpen met zijn geest kan verplaatsen) en Roller Man (volumineuze man die zichzelf in een grote, snel rollende bal kan veranderen).

De bedoeling is om drie animatiefilms te maken (van ongeveer 75 minuten) die op televisie zullen verschijnen. De eerste uit de nieuwe reeks wordt in het najaar van 2013 verwacht op de Amerikaanse zender The Hub.

(Via SHH)

Lees ook:Trailer SLAM 7
Lees ook:Sony plant animatiefilm van Pooch Café
Lees ook:Stoere cinematic voor Batman: Arkham City
Lees ook:Trailer en cover voor Thor: Tales of Asgard
Lees ook:Drie nieuwe superheldenfilms aangekondigd

2 reacties op “Animatiefilms Stan Lee’s Mighty 7

  1. TAZ

    klinkt als leuk nieuws maar ik verwachtte eingelijk ook dat marvel comics eraan mee werken aangezien aangezien het een creatie wordt van stan lee maar die naam zie ik er helemaal niet bij staan in dit bericht en dat vindt ik eigenlijk wel raar en verder hoop ik dat die 3 animatie films ook nog een keertje op disney xd gaan verschijnen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. poppie

    coole bendeker die stan lee in bijna elke marvelfilm speelt ij een cameo

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.