Bekijk de Nederlandse en Vlaamse trailers van Up

Van Up verschenen al heel wat schetsen, afbeeldingen, filmposters en fragmentjes op Animatieblog, maar nu is het de beurt aan de Nederlandse en Vlaamse trailers voor de animatiefilm. De laatste trailer bevat bovendien enkele leuke beelden die nog niet in de andere trailers opdoken. [update]

Up is het nieuwste kind van Disney en Pixar dat binnenkort in oktober ongetwijfeld de bioscoopzalen zal veroveren. In de landen waar de animatiefilm ondertussen is uitgebracht, kreeg hij heel wat lovende commentaren en Up mocht zich al op korte tijd na de release tot de best bezochte Pixarfilms rekenen.

Ik ben normaal niet zo’n fan van gedubd materiaal, toch krijgen de Nederlandse en de Vlaamse trailer ook een plekje op deze site. De Vlaamse versie is zelfs wat langer dan die voor de noorderburen en bevat enkele korte, leuke scènes uit de film.

Vanaf 7 oktober is Up in de Belgische en Nederlandse bioscopen te bekijken. In de filmzalen waar dat mogelijk is, wordt de animatiefilm ook in 3D vertoond.

Nederlandse trailer Up

Vlaamse trailer Up ([update] alternatieve trailer toegevoegd die sneller laadt)

Lees ook:Nederlandse en Vlaamse trailers The Princess and the Frog
Lees ook:Vanavond op tv: Mutant Pumpkins from Outer Space
Lees ook:Nieuwe Nederlandse en Vlaamse trailer voor Rapunzel
Lees ook:Princess, Alice en Cloudy binnenkort op dvd
Lees ook:Special edition-trailer van The Little Mermaid

2 reacties op “Bekijk de Nederlandse en Vlaamse trailers van Up

  1. Hannes

    KEVIN is my favourite! Echt, ik ga elke keer opnieuw strijk met dat zalig beestje ^^. Ik weet nu al dat Up fenomenaal wordt! Toch ga ik het wel in zijn originele versie zien… Vlaams of Nederlands kan me écht niet bekoren, het moet Engels =) Maar de Vlaamse stemmen zijn in dit geval best wel oké, moet ik toegeven…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Seppe

    Update: Alternatieve versie voor de tweede trailer toegevoegd waardoor het filmpje nu veel sneller laadt. Veel kijkplezier.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.