Toy Story-promotiefilmpjes en -nieuwtjes

Meer spotjes voor de Toy Story double feature

Informatie over de nieuwe Toy Story 3 en meer reclamefilmpjes voor de double feature.

Afbeelding uit de reclamespotjes voor Toy Story 1 en 2In Amerika draaien Toy Story 1 en Toy Story 2 momenteel op volle toeren in de bioscopen. Naar aanleiding van de nieuwe Toy Story 3 werden de twee voorgaande animatiefilms in een nieuw 3D-jasje gestoken. Volgens de Pixar-animators waren de films altijd al bedoeld om in 3D te verschijnen, alleen stond de technologie toen nog niet op punt. Dat willen ze nu goedmaken met de double feature die slechts twee weken in de zalen loopt. Opdat niemand de kans voorbij zou laten gaan, werden er heel wat spotjes uitgezonden om kijkers naar de bioscoop te lokken, deze teasers vind je onderaan in dit bericht terug.

Teaserposter Toy Story 3Van Disney’s persdienst vernamen we inmiddels dat de double feature ook in België verschijnt. Beide films worden vanaf 5 mei 2010 in de filmzalen verwacht, niet toevallig heel wat dichter bij de releasedatum van Toy Story 3 op 28 juli 2010. Van de Nederlandse afdeling kregen we helaas nog geen antwoord over de releasedatum.

Op enkele ongelukkige uitzonderingen na, is de trailer voor Toy Story 3 voorlopig enkel te zien voor wie de double feature in Amerika gaat bekijken. Pas daarna verschijnt de trailer online. Volgens ooggetuigen die de trailer al hebben gezien, vinden we de speelgoedvrienden terug in een kinderdagverblijf waar ze ruw behandeld worden door enkele jonge kleuters. Dus plannen de toys een heuse ontsnapping. Iets waar de slogan ‘No toy gets left behind’ op de teaserposter goed bij past. De eerste twee spotjes worden gevolgd door een filmfragment, het derde is meer een boodschap over het 3D-brilletje en het vierde bevat losse stukjes uit de film.

Afbeeldingen teaserspotjes Toy Story

Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket

Spotjes voor de Toy Story dubbelrelease

(Via FocusOnAnimation en SF)

Lees ook:Nieuwe spotjes en teaserposters voor Toy Story 1 en 2
Lees ook:Trailer Toy Story 3 uitgelekt in HD-kwaliteit
Lees ook:Eerbetoon aan Toy Story met muzikale compilatie
Lees ook:Aftellen voor trailer Toy Story 1 en 2 in 3D
Lees ook:Rapunzel goes viral: Double Tower

0 reacties op “Toy Story-promotiefilmpjes en -nieuwtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.