Nieuw personage in Cars 2: Shu Todoroki

Maak kennis met de Japanse racewagen Shu Todoroki. Hij is een van de vele nieuwe personages uit Cars 2, het vervolg op de animatiefilm van Pixar.

In Cars 2 nemen Lightning McQueen en Mater deel aan een internationale grand prix, een gigantische race waarin wordt bepaald wie de allersnelste raceauto ter wereld is. Maar de wedstrijd wordt onverwacht een groot avontuur, want terwijl McQueen zich concentreert op de razendsnelle wedstrijd, raakt Mater verzeild in een geheime spionagemissie (zie trailer).

Een van de internationale tegenstanders is Shu Todoroki. Het nummer zeven in de wedstrijd is een gedreven racewagen die opgroeide in de streek rond de Asama-vulkaan in Japan. De kampioen van het Suzuka Circuit draagt een tekening van de legendarische Ka-Riu draak omdat hij net zo’n vurig karakter heeft. Het hele team van Todoroki bestaat uit winnaars. Zo is zijn coach, een Mazda, de enige Japanse wagen die ooit Le Mans won. Shu wil niets liever dan zijn meester overtreffen en de spectaculaire World Grand Prix winnen.

Cars 2 verschijnt vanaf 29 juni 2011 in de Nederlandse en Belgische bioscopen (ook in 3D). De trailer, afbeeldingen en meer info over de film vind je in onze vorige berichten. Klik op deze link om de vorige verzameling met nieuwe personages te bekijken.

Afbeelding en bewegend 3D-model van Shu Todoroki (klik voor hoge resolutie)

(Via SlashFilm)

Lees ook:Nieuw tv-spotje voor Cars 2
Lees ook:Nieuwe trailer en retroposters voor Cars 2
Lees ook:Filmposter en nieuwe personages uit Cars 2
Lees ook:Een tweede tv-spotje voor Cars 2
Lees ook:Nieuwe exotische personages uit Cars 2

2 reacties op “Nieuw personage in Cars 2: Shu Todoroki

  1. max

    hoe zou morgen de nieuwe karakter worden

      /   Beantwoorden  / 
    1. max

      oh ik bedoel die van hoe eigenlijk met WIE

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.