Eerste clip uit Cars Toon Air Mater

De eerste beelden uit de nieuwe Cars Toon van Pixar.

Negen korte animatiefilms uit Mater’s Tall Tales, een reeks miniavonturen waarin de roeste takelwagen uit de Cars-films steeds een ongelofelijk verhaal vertelt, werden al gebundeld op een schijfje, maar zoals we in juni schreven wordt er druk aan een nieuwe lading Cars Toons gewerkt. De eerste daarvan komt er misschien sneller aan dan je had verwacht.

Wanneer Cars 2 later dit jaar in de winkel verschijnt, zit er naast de eerste Toy Story Toon (Hawaiian Vacation) ook een nieuwe Cars Toon als extraatje bij. Het korte avontuur heet Air Mater en brengt de bekende takelwagen naar de luchthaven, waar hij zich laat verleiden tot een vliegcursus.

Vliegtuigen? Dient de korte film stiekem als reclame voor Planes, de aangekondigde spin-off van Cars (zie teaser)? Of zou het gewoon toeval zijn? Hoe dan ook, onderaan vind je een eerste clip uit de nieuwe kortfilm van Pixar.

Eerste clip uit de Cars Toon Air Mater

(Via ET)

Lees ook:Nieuwe plaatjes uit Air Mater
Lees ook:Nieuwe clip uit Hawaiian Vacation
Lees ook:Eerste clip uit Toy Story Hawaiian Vacation
Lees ook:Leuke plaatjes uit Hawaiian Vacation
Lees ook:Eerste blik op nieuwe Cars Toon-filmpjes

Eén reactie op “Eerste clip uit Cars Toon Air Mater

  1. TAZ

    heel erg leuk nieuws.
    nu nog wat meer van die leuke korte filmpjes erbij van a cars toon: mater tall tales en disney xd en disney channel hebben weer afleveringen om uit te gaan zenden en als er dan weer genoeg kan er misschien nog een vervolg DVD uitkomen met nog meer van die leuke korte filmpjes erop.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.