Pixars leuke monsterclubs

Monsters University

Maak kennis met de studentenverenigingen uit Monsters University.

Monsters UniversityDe opvolger van de Oscarwinnende animatiefilm Monsters Inc (2001) wordt geregisseerd door Dan Scanlon en is een prequel die zich afspeelt in de tijd dat de monsters nog moesten leren hoe ze kinderen de stuipen op het lijf kunnen jagen.

Het Amerikaanse studentenleven bestaat niet zonder fraternities en sororities, de vele studentenclubs voor jongens en meisjes. Een handvol posters voor Pixars nieuwe film onthullen alvast zes clubs, hun uiteenlopende leden en twee studenten-vertegenwoordigers. In de animatiefilm luisteren de studentikoze verenigingen ook naar typische, Griekse namen, weliswaar met een komisch tintje.

Roar Omega Roar (RΩR) bestaat uit de beste, angstaanjagende monsters. Slugma Slugma Kappa (EEK) is de verzamelnaam van de sportieve meisjesmonsters. Eta Hiss Hiss (HSS) is een oude, Goth-achtige groep vol mysterieuze wezens. De erg sportieve maar minder intelligente mannen verzamelen zich in Jaws Theta Chi (JOX), terwijl Python Nu Kappa (PNK) allerlei in roze geklede meisjes aantrekt die er lief uitzien, maar eigenlijk meedogenloos hard zijn. Oozma Kappa (OK) is de club voor buitenbeentjes met wie Mike en Sulley later kennismaken.

Posters monsterlijke studenclubs (klik voor hogere resolutie)

(Via Yahoo)

Lees ook:Spotje Monsters University
Lees ook:Party Central
Lees ook:Nieuwe clip Party Central
Lees ook:Party-trailer Monsters University
Lees ook:Twee nieuwe clips uit Alpha and Omega

7 reacties op “Pixars leuke monsterclubs

  1. max

    Ik had het gezien! Echt super leuk, ik verwacht dat dit een top film word!

      /   Beantwoorden  / 
  2. poppie

    mooie pergonages ik ben benieuwd of ze allemaal een grote rol in het verhaal spelen

      /   Beantwoorden  / 
    1. max

      Het gaat voornamelijk om OK, En waarschijnlijk ook RNR. Want daar zie ik Randall in. De andere zijn denk niet super belangrijk.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Calypso

        In elk geval om OK, omdat dat de enige afbeelding is waarin de losse foto’s anders zijn dan de overzichtsfoto; bij de andere verenigingen zijn de losse foto’s eigenlijk een closeup van de overzichtsfoto met de andere karakters weggehaald..

          /   Beantwoorden  / 
    2. DragonMaster

      Natuurlijk spelen ze niet allemaal een grote rol, want dat is gewoon onmogelijk.

        /   Beantwoorden  / 
      1. max

        Het gaat om Mike en Sulley die van de bangmakerij (Heel rare naam) studie worden afgegooid door hun rivaliteit, de enigste manier om terug te komen is meedoen aan een sportwedstrijd hiervoor moeten ze in een club en ze kunnen alleen in Ok. Zoiets is het ongeveer, het kan zijn dat ik iets verkeerds zei maar dit is soort van het verhaal.

          /   Beantwoorden  / 
  3. TAZ

    leuke plaatjes op zich

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.