Componist en meer stemmen voor ParaNorman

Meer stemacteurs en een bekende muziekmaker voor de animatiefilm.

Zoals we in mei berichtten, werkt LAIKA (Coraline) aan een nieuwe stop-motionfilm die in 3D wordt uitgebracht. ParaNorman is de naam van de duistere thriller die zich afspeelt in een dorpje dat wordt aangevallen door zombies. De enige die de inwoners kan redden is Norman, een buitengewone jongen die met de doden kan praten. Sam Fell en Chris Butler regisseren.

De met twee Grammy Awards genomineerde filmcomponist Jon Brion (I Heart Huckabees, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Magnolia) zal zich over het muzikale aspect van de prent ontfermen.

De studio meldt ook dat Tucker Albrizzi, Jodelle Ferland en Alex Borstein (Family Guy) hun stem aan enkele filmpersonages lenen. Deze nieuwelingen sluiten zich aan bij de cast die al uit aardig wat bekende acteurs bestond: Casey Affleck, Tempestt Bledsoe, Jeff Garlin, John Goodman, Bernard Hill, Anna Kendrick, Christopher Mintz-Plasse, Kodi Smit-McPhee en Elaine Stritch.

(Via The Playlist en Bleeding Cool)

Lees ook:Robot Chicken parodieert superhelden
Lees ook:Miley Cyrus in Hotel Transylvania [update]
Lees ook:The Cleveland Show krijgt meteen al tweede seizoen
Lees ook:Slacker Cats – Family Guy meets Fritz The Cat
Lees ook:Nederlandse en Vlaamse stemmen voor Rapunzel

Eén reactie op “Componist en meer stemmen voor ParaNorman

  1. Mohegan

    Ik ben zeer benieuwd. Coraline vond ik een zeer frisse stijl hebben qua stop motion films. Hopelijk zullen er snel ook meer afbeeldingen verschijnen (Maar dat zal wel even duren!)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.