Bekende stemmen in Hotel Transylvania

Heel wat bekende acteurs uit Hollywood lenen hun stem aan enkele legendarische monsters die in een hotel in Transsylvanië verblijven. Meer over het knotsgekke verhaal en de stemmen in de nieuwe komedie vind je in dit bericht.

Het verhaal draait om Dracula, die niet alleen de gevreesde Prins der Duisternis is, maar ook de eigenaar van Hotel Transylvania. Dat is een vijfsterrenverblijf waar monsters kunnen genieten van een mensenvrije vakantie. Wanneer de jonge Jonathan Van Helsing toevallig in het hotel belandt en de aandacht trekt van Dracula’s tienerdochter Mavis, beginnen de problemen pas echt…

Adam Sandler spreekt de stem in van Count Dracula. Kevin James is Frankenstein en Fran Drescher is Eunice, zijn lieftallige bruid. David Spade speelt Quasimodo, de bultenaar van de Notre Dame die nu als een chef in de keuken werkt.

Steve Buscemi en Molly Shannon vertolken Wayne en Wanda, een koppel weerwolven die met hun nest pups op vakantie zijn in het hotel. Cee Lo Green leent zijn keelgeluid aan Murray, een zingende mummie die vroeger voor alle grote farao’s optrad. Andy Samberg kruipt in de huid van Jonathan Van Helsing, een eenvoudige, zorgeloze jongeman die de wereld rondreist.

De nieuwe film van Sony Pictures Animation verschijnt in 3D en wordt geregisseerd door Genndy Tartakovsky, die vooral bekend is van de tekenfilmseries Samurai Jack en Dexter’s Laboratory. Rechts in dit bericht vind je een teaserposter voor de animatiefilm.

Hotel Transylvania wordt in Amerika verwacht op 21 september 2012.

(Via Variety, Collider en JoBlo)

Lees ook:Eerste plaatjes uit Hotel Transylvania
Lees ook:Eerste blik op Transylvania 2
Lees ook:Verse trailer voor Hotel Transylvania
Lees ook:Officiële teasers voor Hotel Transylvania
Lees ook:Miley Cyrus in Hotel Transylvania [update]

3 reacties op “Bekende stemmen in Hotel Transylvania

  1. kenny van rymenant

    de halve cast van GROWN UPS is aanwezig ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. peter

    dit word zo goed

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.