Bullock smeedt plannen met Minions

Actrice Sandra Bullock speelt de gemene hoofdrol in de animatiefilm. Ontdek in dit bericht alvast de eerste details over het komische verhaal.

Zoals vorig jaar in juli bekend werd gemaakt, krijgen de Minions uit Despicable Me hun eigen animatiefilm. De avondvullende prent vol gele opdondertjes wordt geregisseerd door Pierre Coffin (Despicable Me-films) en Kyle Balda (The Lorax). Het script is van Brian Lynch (Hop, Puss in Boots).

Deadline meldt nu dat Sandra Bullock de slechterik zal spelen in de film. De actrice leent haar stem aan Scarlet Overkill, een vrouwelijke schurk die over de hele wereld wil heersen.

Het verhaal van de nieuwe bioscoopprent onthult hoe de Minions in de loop van de geschiedenis steeds gewerkt hebben voor ’s werelds meest ambitieuze schurken, maar door hun schattige onhandigheid zorgden de Minions er altijd voor dat die gemene plannen mislukten.

De nieuwe film speelt zich af in de jaren zestig, voor de grappige wezentjes Gru leerden kennen. Op dat moment waren er geen schurken meer en werden de Minions depressief. Drie van hen gaan daarom op zoek naar een nieuwe meesterschurk. Ze belanden op een boevenconventie, waar ze strijden om het recht om de handlangers te worden van Scarlet Overkill. Ondanks haar stijlvolle, Audrey Hepburn-achtige uiterlijk smeedt zij snode plannen om de eerste vrouwelijke superschurk van de wereld te worden.

De met de computer geanimeerde film (in 3D) wordt in december 2014 in de bioscoop verwacht. De Minions duiken dit jaar ook op in de vervolgfilm Despicable Me 2 (juli 2013).

Lees ook:Minions lusten Hamm
Lees ook:Nieuwe Minions-trailer
Lees ook:Minions verschuiven naar 2015
Lees ook:Eerste beelden Minions-film
Lees ook:Clip en poster voor Despicable Me 2

4 reacties op “Bullock smeedt plannen met Minions

  1. TAZ

    dat klinkt alvast als leuk nieuws.

      /   Beantwoorden  / 
  2. poppie

    ik vind de minions altijd wel leuk.
    ze hebben alvast een goede stem gevonden ben benieuwd wie we nog meer horen

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hansje

    Sandra Bullock heeft een goeie stem voor animatie. Ik vond haar destijds in “The Prince of Egypt” al indrukwekkend.

      /   Beantwoorden  / 
  4. 5tarvin

    wat hij zegt

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.